Sivasspor transferi resmen açıkladı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da ilgilendiği Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'ın takımdan ayrılacaklarını açıkladı.

Sivasspor transferi resmen açıkladı
08 Haziran 2020 - 13:05

Süper Lig'de üst sıralarda kalma yarışında yer alan Demir Grup Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, transferle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Uzun süredir Galatasaray başta olmak üzere Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da ilgilendii Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş hakkında konuşan Rıza Çalımbay, iki oyuncunun da sezon sonunda ayrılacağını açıkladı.

Galatasaray'ın anlaşmaya çok yakın olduğu iddia edilen Mert Hakan ve Emre hakkında konuşan tecrübeli teknik adam 'Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş gidiyor, bitti! İki futbolcu da seneye Sivas'ta olmayacak. Gitmek istiyorlar, biz de önlerini açtık, gidiyorlar, bu kadar. Beşiktaş'a mı, Fenerbahçe'yi mi, Galatasaray'a mı, Trabzonspor'a mı giderler bilmiyorum'  ifadelerini kullandı.

Galatasaray bir adım daha önde

Rıza Çalımbay, iki oyuncunun gideceği takımları ise açıklamadı. Mert Hakan ve Emre Kılınç, sezon sonunda sözleşemeleri biteceği için Demir Grup Sivasspor bu transferlerden herhangi bir bonservis bedeli kazanamayacak.

Henüz hiçbir kulüpten resmi açıklama gelmedi ancak Mert Hakan ve Emre Kılınç'ın Galatasaray'a çok yakın olduğu biliniyor. Sarı-kırmızılı takım iki oyuncuyla da uzun süredir yakından ilgileniyordu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum