Skrtel: Büyük hedeflere yürüyeceğiz

Sarı-lacivertli takımın defansının belkemiği Martin Skrtel, geçen yıl ilk 4 içindeki takımlara karşı çok iyi bir performans sergilediklerini vurgulayarak, “İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Bu sene daha büyük hedeflere yürümek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Skrtel: Büyük hedeflere yürüyeceğiz
08 Temmuz 2017 - 15:18

Düzce'deki kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’nin akımın deneyimli oyuncusu Martin Skrtel, kampın verimli ve yoğun geçtiğini ifade etti.

Basının sorularını yanıtlayan Slovak yıldız, Topuk Yaylası etabının sonlarına geldiğini dile getirerek “Önümüzdeki hafta İsviçre'de olacağız. Hazırlıklarımız orada sürecek. Sezon başı iyi hazırlanıp en fit düzeye gelmek istiyoruz” dedi.

“BASKIYA SOKMAMALIYIZ”

Türkiye'nin en büyük kulübünde olduklarını söyleyen Skrtel, “Burada oynayan büyük oyuncular ve onların büyük hırsları var. En yüksek düzeyli hırslar var ama kendimizi bu anlamda baskı altına sokmamalıyız. Geçtiğimiz sezon biz şunu gösterdik, büyük maçlarda ligin ilk dördündeki takımlara karşı son derece iyi performanslar gösterdiğimizi gördük. Sadece Başakşehir deplasmanında mağlubiyeti yaşadık” şeklinde konuştu. 

“EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANMALI”

Takım olarak geçen sezon güzel skorlar aldıklarını vurgulayan tecrübeli defansın yıldızı Skrtel, “Ama lig tablosunu ortasından alt tarafta kalan takımlara karşı fazla sayıda puan kaybı yaşadık. Sezona en iyi şekilde hazırlanmalı ve bu hazırlığımızı sahaya yansıtmalıyız. Alabildiğimiz en fazla puanı almalıyız” yorumunu yaptı. 

“İYİ TAKIM OLDUĞUMUZU GÖRDÜLER”

Takım içinde birliktelik yaşadıklarını aktaran Slovak yıldız, “İdmanlarda izlediğim Mehmet Ekici çok iyi işler yapıyor, beni şaşırtıyor. Takıma çok katkısı olacak ve takımın çok önemli bir parçası olacak” derken, Velbuena ve Dirar için de yorumlarda bulundu. 

Skrtel, “Antrenmanlardaki hırsları ve çalışma isteklerini gördüm. Takıma tecrübe aktaracaklarına inanıyorum. Biz Fenerbahçeliyiz, Türkiye'nin en büyük kulübünde oynayan oyuncularız. Hedefimiz şampiyonluk ama ne kadar çok maç kazanırız onun hesabını yapacağız. Geçen yıl ilk 4 içindeki takımlara karşı çok iyi bir performans sergiledik. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Bu sene daha büyük hedeflere yürümek istiyoruz” diye konuştu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum