Slimani'nin sakatlığı açıklandı

Cezayir Milli Takımı doktoru Mohamed, Slimani’nin sağlık durumuyla ilgili “Fenerbahçe’nin son maçında sakatlanmış” açıklamasını yaptı.

Slimani'nin sakatlığı açıklandı
11 Ekim 2018 - 13:45 - Güncelleme: 12 Ekim 2018 - 15:22

Sakatlığı nedeniyle Cezayir Milli Takım kadrosundan çıkarılan futbolcusu Islam Slimani’nin durumu belli oldu. Golcü futbolcu, Başakşehir ile oynadıkları maçı sağlam tamamlamış ancak milli takım kafilesine katılmak için ülkesine gittikten sonra sakat olduğu gerekçesiyle Benin karşılaşması kadrosundan çıkarılmıştı.  

‘Sağ uyluk arkası kas sakatlığı’

Cezayir Milli Takımı Doktoru Benazieb Mohamed, milli takım kampında futbolcunun muzdarip olduğu sakatlığın detayı hakkında bilgi verdi. Mohamed “Slimani’nin sağ uyluğunun arkasından kas sakatlığı var” açıklamasını yaptı.  

‘Tedavisine Fenerbahçe’de devam’ 

Slimani'nin Cezayir’de sakatlanmadığını savunan doktor “Slimani buraya Türkiye’den sakat geldi. Orada oynadığı son maçta sakatlanmış. Kendisi de bunun farkındaydı. Yaptığımız tetkiklerin sonucunda sağ uyluğunun arkasından kas sakatlığı yaşadığını tespit ettik. Bu gelişmelerin üzerine teknik direktörümüz kendisine kamptan ayrılması ve Fenerbahçe’ye dönmesi için izin verdi. Tedavisine orada kulübü tarafından devam edilecek” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum