Sneijder: "Benim için çok zor bir yazdı"

Galatasaray'dan Nice'a transfer olan Hollandalı Wesley Sneijder gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sneijder van Persie için de konuştu.

Sneijder: "Benim için çok zor bir yazdı"
29 Ağustos 2017 - 21:28 - Güncelleme: 29 Ağustos 2017 - 21:45

Wesley Sneijder, Hollanda'nın Fransa ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde Hollanda basınına röportaj verdi. Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Her şeyden önce çok zorlu bir yaz geçirdiğini belirten Hollandalı "Galatasaray'dan ayrılmak istememiştim ama olan oldu. Çok yoğun bir yazdı benim için ve bundan bahsetmek istemiyorum artık. Bana pozitif enerji veren tek şey Ibıza'da açtığımız restoranttı. Nice'de yapılacak çok şey var, güzel bir şehir. İstanbul'dan daha sakin bir yer. En azından burada araba sürebiliyorum" dedi.

"Robin'i burada görmek güzel"

Robin Van Persie'nin Hollanda Milli Takımı'na çağrılması hakkında da konuşan Sneijder "Tekrardan Robin'i burada görmek güzel. Umarım Robin, değerini gösterir. Faroe Adaları'na karşı oynamıyoruz, Fransa'ya karşı oynayacağız ve tecrübe bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

2018 Dünya Kupası'nın kendisinin son turnuvası olacağını da söyleyen Sneijder sözlerini şöyle tamamladı "Futbolcu olarak 2018, benim son büyük turnuvam olacak. Bu turnuvayı kaçırmak istemiyorum. Şu an bunu düşünmüyorum ama. Şu an fitim. Fransa'ya geldikten sonra 3 maça çıktım ve bu beklentilerimden de fazlaydı."

Dirk Advocaat yönetimindeki Hollanda, 31 Ağustos Perşembe gecesi saat 21:45'te Fransa ile deplasmanda mücadele edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum