Sneijder için ülkesinden ayrılık iddiası

Adı Zenit dahil birçok kulüple anılan Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder için şimdi de ülkesinden bir iddia geldi. Hollanda basını, sarı-kırmızılıların futbolcuyu takımı gençleştirme adına iyi bir bonservise satabileceğini belirtti.

Sneijder için ülkesinden ayrılık iddiası
10 Haziran 2017 - 17:56

Galatasaray’ın yıldızı Sneijder için bir iddia da Hollanda’dan geldi. Zenit’e transfer olacağı konuşulan ancak en yetkili ağız olan başkan Dursun Özbek’in “Hiçbir resmi teklif gelmedi. O Bizim yıldızımız” dediği Sneijder’in sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağı iddia edildi. 

TAKIMI GENÇLEŞTİRMEK İÇİN

Hollanda'nın en ünlü dergisi Voetbal International'e göre Galatasaray ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Sneijder için bu transfer döneminin ayrılıkla sonuçlanacağı söyleniyor. 

Takımın oldukça yaşlı oyuncularla dolu olduğu vurgulanırken, Galatasaray'ın Sneijder'i elden çıkararak iyi bir gelir elde edebileceği ifade edildi.

Dergiye göre Zenit transferi gerçeği yansıtmadığı, Rus ekibinin böyle bir gerişimde bulunmadığı da iddialar arasında. 

EN MİLLİ SNEİJDER

Zenit, Romen hoca Mircea Lucescu'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Roberto Mancini'yi getirdiği için Sneijder’in de Rus takımına gideceği iddiaları ortaya atılmıştı. 

Bu arada Hollandalı yıldız dün oynanan milli maçla önemli bir rekora da imza attı. Lüksemburg karşısında Hollanda formasını giyen Sneijder, milli takımı ile 131. kez sahaya çıktı ve van der Sar'a ait rekoru eline geçirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum