Sneijder: İdmanlara başlıyorum

Galatasaray'da Wesley Sneijder sevinci yaşanıyor. Hollandalı yıldız, sarı-kırmızılı kulübün gelecek sezon için yarından itibaren idmanlara başlamasını istediğini söyledi

Sneijder: İdmanlara başlıyorum
09 Temmuz 2017 - 20:03

Galatasaray’a Sneijder konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hollandalı futbolcu kulüpten kendisine yeni sezon için idmanlara başlamasının istediğini müjdeledi. 

Instagram'dan bir video yayımlayan Hollandalı yıldız, paylaşımının altına, yazdığı mesajda, “Harika haber. Galatasaray gelecek sezon için antrenmanlara devam etmemi istedi. Yarın saat 09.00'da sağlık kontrolüyle başlayacağım. Saat 19.00'da Florya'da antrenmana çıkacağım” yorumunu paylaştı.

Hollandalı milli futbolcunun videosunda ise, Galatasaray formasıyla çekilen fotoğrafları ve “Vurulmuşum bu renklere, ölsem dönmem geriye. Biz hep sevdik, tek yürektik. Statları inlettik. Zirvedesin sen, zirvede. Kalbimdesin sen kalbimde. Birliktesin sen benimle, sevgin her yerde. Galatasaray şampiyon, dört yıl art arda mutlu son. Taraftarıyla el ele yine şampiyon” sözlerinin olduğu Galatasaraylı taraftarların yaptığı tezahürat yer aldı.

Sneijder'in ismi, sarı-kırmızılıların UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu maçında Östersunds ile oynayacağı maçlar için UEFA'ya bildirilmemiş sonrasında da Hollandalı yıldıza ait 10 numaralı formanın yeni transfer Belhanda'ya verilmişti. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum