Sneijder nereye koşuyor?

Galatasaray ile yolları ayrılan Wesley Sneijder'in yeni takımı merakla bekleniyor. Hollandalı yıldızın önünde 4 seçenek olduğunu öğrenildi.

Sneijder nereye koşuyor?
16 Temmuz 2017 - 18:16

Sarı-kırmızılı takımla bağını koparan Sneijder’in yeni takımı merakla bekleniyor. Hollandalı yıldızın Galatasaray ile ayrılığının ardından birkaç alternatifi olduğu iddia ediliyor. 

Hollanda basınının iddiasına göre, 33 yaşındaki yıldız futbolcunun önünde 4 seçenek bulunuyor. 

Sneijder'in eski takımı Ajax'a dönme ihtimali bulunuyor. Ancak Hollanda’nın köklü kulübünün yıldız oyuncunun yıllık ücretini ödeyip ödeyemeyeceğinin merak konusu olduğu belirtildi. 

Ayrıca Hollanda kulübünün Sneijder ile bir görüşme yapmadığı da gelen bilgiler arasında. 

ADA MI, ÇİZME Mİ?

Tecrübeli 10 numaranın kariyerini Los Angeles FC formasıyla Amerika'da sürdürebileceği, hali hazırda Sneijder'e iyi bir teklif sunulduğu biliniyor. 

Premier League'den Swansea City de başka bir alternatif. Gylfi Sigurdsson'ı yüksek bir bonservis bedeliyle satmaya hazırlanan İngiliz kulübünün, Sneijder için bir alternatif olabileceği vurgulandı.

Son olarak ise Hollandalı oyuncunun yeniden Serie A'da boy gösterebileceği iddia ediliyor. Ajansspor’un haberin göre, adı Sampdoria ile anılan Sneijder'in, orta sahadaki isimlerini satan ve Federico Bernardeschi'yi Juventus'a göndermeye hazırlanan Fiorentina'ya transfer olabileceği gelen bilgiler arasında.

YORUMLAR

  • 0 Yorum