Sofiane Feghouli, Süper Lig'e geri mi dönüyor?

5 sezon Galatasaray forması giyen ve sezon başında takım bulamayan 32 yaşındaki Cezayirli yıldız futbolcunun devre arası transfer döneminde İstanbul takımlarına transfer olabileceği iddia edildi.

Sofiane Feghouli, Süper Lig'e geri mi dönüyor?
23 Kasım 2022 - 10:49 - Güncelleme: 23 Kasım 2022 - 12:49
Geçen sezon Galatasaray 'la sözleşmesi sona eren Sofiane Feghouli uzun süre Sarı-Kırmızılı takımdan haber beklemiş ancak geri dönüş yolu açılmamıştı. Deneyimli futbolcu bir çok Süper Lig ve yurt dışından takımının teklifine rağmen istediği teklifi alamayınca boşta kalmıştı. İstanbul'da yaşamayı sürdüren 32 yaşındaki futbolcunun devre arasında Süper Lig'e geri dönebilir.

Galatasaray'da seçim dönemi uzun süre Sarı-Kırmızılı kulüpten teklif bekleyen 32 yaşındaki futbolcu teklif gelmeyince rotasını başka kulüplere çevirmişti. Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük yıldız futbolcuya 700-800 bin Euro civarında teklifler yaptı ancak Feghouli bu teklifleri düşük bulduğu için kabul etmedi.

Sürpriz Beşiktaş iddiası

Beşiktaş , bu sezon kendisine takım bulamayan ve boşta olan eski Galatasaray oyuncusu Cezayirli sağ kanat Sofiane Feghouli az bir ücret karşılığında kadrosuna katabilir. 32 yaşındaki oyuncu ile ilgili son kararı siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş verecek.

Ara transfer döneminde kadrosuna kanat takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş'a tanıdık bir isim önerildi. Takvim'in haberine göre, Galatasaray ile sözleşmesi sona erdikten sonra kendisine takım bulamayan Sofiane Feghouli menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a teklif edildi. Cezayirli oyuncu ile ilgili son kararı teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği öğrenildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum