Sokratis için kritik hafta!

Devre arasında kadrosuna stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, Arsenal'de kadro dışı bırakılan Sokratis Papastathopoulos için cevap bekliyor.

Sokratis için kritik hafta!
06 Ocak 2021 - 10:32
Arsenal'de Mikel Arteta'nın Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bıraktığı isimlerden olan Sokratis Papastathopoulos için Fenerbahçe devrede.

Takımıyla sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Yunan stoper için en ciddi adayların Fenerbahçe ve Genoa olduğu belirtildi. Fabrizio Romano ve Daily Mail'in haberine göre Arsenal, Papastathopoulos'un gitmesine izin verdi. Yunan futbolcu, bir hafta içinde kararını verecek.

Sokratis'in ya eski takımı Genoa ya da Fenerbahçe tercihinde bulunacağı ve Arsenal'in de transferde kolaylık sağlayacağı kaydedildi.

Mesut Özil'in İstanbul paylaşımını beğendi

Fenerbahçe'ye transferi konuşulan Sokratis Papastathopulos, Mesut Özil'in "İstanbul" paylaşımını beğenmişti. 32 yaşındaki futbolcu, İstanbul paylaşımına 'göz' emojili cevap vermişti. Bu paylaşımın ardından Yunan futbolcunun Fenerbahçe'ye daha yakın olduğu belirtiliyor.

2018 yılında Borussia Dortmund'a 16 milyon euro ödenerek Arsenal'e transfer olan Sokratis Papastathopulos, bu sezon tıpkı Mesut Özil gibi Premier Lig'de forma şansı bulamadı. Tecrübeli futbolcu, kariyerinde 90 kez de Yunanistan milli takımında forma giydi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum