Son karar Aykut Kocaman'ın

Gelecek sezonda sportif anlamda başarı hedefleyen Fenerbahçe’de yeni Kocaman dönemi başlıyor. Takım içerisinde yetersiz seviyede olan her isim gönderilmeye aday.

Son karar Aykut Kocaman'ın
06 Haziran 2017 - 16:47

Bu sezon Süper Lig’de hedeflerinin uzağında kalan, Ziraat Türkiye Kupası’nda Başakşehir’e elenen, UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 turunda havlu atan Fenerbahçe tüm sezonun bilançosunu gözden geçirecek.

Gelecek sezonda Aykut Kocaman ile birlikte aynı hataları yapmak istemeyen yönetim, takıma katılacak ve ayrılacak isimlere karar vermesi için tüm yetkiyi teknik adama verdi.

YENİ BİR SAYFA

Mehmet Ekici ve Valbuena’yı takıma kazandıran Fenerbahçe, Nabil Dirar transferinde de sona geldi. Transferlerde hummalı bir çalışma içerisinde olan sarı-lacivertliler, eksik bölgelere takviye yaparken takımdan ayrılacak isimleri de belirledi.

İlk olarak Fabiano ve Karavaev’le yollarını ayıran Fenerbahçe, Emenike ve Wiel için de gün sayıyor. Fernandao’nun durumu belirsizliğini korurken takımda kalmasına kamp programı karar verecek.

Ozan Tufan ve Volkan Şen’in takımdan gönderilmesine sıcak bakan Aykut Kocaman, iki oyuncu içinde “Kulüp bulun” çağrısı yapacak.

Alper Potuk konusunda son kararını yine kampta verecek olan Kocaman, Neustadter, Stoch ve Aatif’ın durumunu da gözlemleyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum