Son transfer için 6 aday!

Süper Lig'de ve Avrupa arenasında sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, transfer konusunda da taraftarını memnun etmiş durumda. Son olarak Dominik Livakovic'i kadrosuna katan sarı-lacivertli ekibin, 6 numara için girişimlere başladığı dünya yıldızı duyanları şaşkına çevirdi.

Son transfer için 6 aday!
28 Ağustos 2023 - 10:05 - Güncelleme: 28 Ağustos 2023 - 10:14
Yeni sezona 3. İsmail Kartal yönetiminde başlayan Fenerbahçe, hem Süper Lig'e hem de Konferans Ligi'ne bomba gibi giriş yaptı.

Süper Lig'de çıktığı 2 maçı da kazanan sarı-lacivertli ekip toplamda 6 puanda kalırken, Avrupa arenasından kendinden emin adımlar atıyor.

Transferde tek hedef kaldı

Yaptığı güçlü takviyelerle yıllardır özlenen kadroyu oluşturan ve müthiş bir sezon başlangıcı yapan Fenerbahçe, Livakovic ile kaleci transferini de tamamlayarak tamamen orta sahaya konsantre oldu.

Partey için bir görüşme daha

Rade Krunic'te istediği sonucu alamayan sarı-lacivertliler, Thomas Partey başta olmak üzere toplamda 4 isimle görüşme halinde.

İşte madde madde 6 numara transferinde son durum:

THOMAS PARTEY: Galatasaray'ın da peşinde olduğu Ganalı yıldız için Fenerbahçe bir kez daha Arsenal ile masaya oturdu. 15 milyon Euro bonservis isteyen İngilizler, oyuncuyu göndermeye soğuk değil. Arao'yu satan Kanarya, Crespo'yu da bonservisiyle verecek ve bu transfere bütçe oluşturacak. Ancak Partey'in senelik 6 milyon Euro'luk kazancı sorun yaratıyor. 30 yaşındaki futbolcu, indirime giderse anlaşma sağlanabilir.

JORGINHO: Arsenal'in bir diğer ön liberosu yine Fenerbahçe'nin radarında... Bu sezon 2 maçta sadece 17 dakika oynayan Jorginho ayrılma planları yapıyor. İngilizlerin bonservis beklentisi 10-13 milyon Euro arasında. 31 yaşındaki oyuncuyu isteyen Suudi kulüpleri de var. Kanarya teklifini iletti, yanıt bekliyor.

WILFRED NDIDI: Leicester City forması giyen Nijeryalı orta saha kesin olarak takımdan ayrılacak. İsmail Kartal'ın en çok istediği isimlerden biri olan Ndidi için İngilizler 20 milyon Euro'dan aşağı inmeye yanaşmıyor. Pazarlıklar sürüyor.

TANGUY NDOMBELE: Tottenham'ın göndereceği Fransız için temas kuruldu. Ancak İsmail Kartal, oyuncunun ismini yukarılara yazmıyor. Diğer futbolculardan biriyle anlaşılamazsa o zaman onay verecek. Bu transferin 12-13 milyon Euro'ya bitebileceği öğrenildi.

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum