'Sonuna kadar devam edeceğiz'

Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

'Sonuna kadar devam edeceğiz'
29 Nisan 2021 - 23:32
Süper Lig'de Alanyaspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, maç sonunda açıklamalar yaptı.

Mücadeleyi değerlendiren Belözoğlu, "Bizim tarafımızdan bakarsak kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı şampiyonluk için. İlk yarıda topun bizde kaldığı, oyunu ele aldığımız anlar vardı. O zamanı değerlendirebilsek 10 kişi kalana kadar sonrasında maç bize yakın olabilirdi. 10 kişi kaldıktan sonra topa sahip olmak isteyen rakibe karşı yine inandığımız oyunu oynamaya çalıştık. Arkadaşlarım elinden geleni yaptılar. 1 puan için üzgünüz. Kazanmak için gelmiştik buraya" dedi.

'Bu kadar topu vermezdik'

Emre Belözoğlu sözlerini, "11 kişi olsaydı konuşmak çok kolay. Plan yapıyorsunuz, maç içinde o planlar değişiyor. Biz 2. planımıza geçmeden 10 kişi kaldık. 10 kişi kalmadan önce oyun bize dönmüştü. En azından rakibe bu kadar fazla topu vermezdik 10 kişi kalmasak. Rakibin zaaflarına iyi çalışmıştık. 10 kişi kalmasak pozisyonlar bulabilirdik." ifadeleriyle sürdürdü.

Şampiyonluğu son ana kadar kovalayacaklarını vurgulayan Belözoğlu, "Hiçbir şey bitmedi. Net bir şekilde camiamızın ve oyuncularımızın bunu bilmesi gerek diye düşünüyorum. Biz sonuna kadar bu işi devam ettireceğiz"

YORUMLAR

  • 0 Yorum