Sörloth derken Beşiktaş'tan transferde ters köşe!

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş, bu sezon ligde ve Avrupa'da beklentilerin altında kaldı. Teknik direktör değişiminin ardından toparlanan siyah-beyazlılar, devre arasında yalnızca gelecek sezon için Gedson Fernandes ile anlaşma sağladı. Önümüzdeki yıl kadrodan gönderilecek isimlerle birlikte büyük bir kadro değişimine gitmesi beklenen Beşiktaş'tan bomba etkisi yaratacak bir transfer geliyor.

Sörloth derken Beşiktaş'tan transferde ters köşe!
06 Mart 2022 - 11:50 - Güncelleme: 06 Mart 2022 - 12:11
Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Sergen Yalçın yönetiminde hem ligi hem de Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş, bu sezon yapılan yıldız transferlere rağmen beklentilerin altında kaldı.

Yeni sezona şampiyonluk favorisi olarak başlayan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ve ligde üst üste gelen kötü sonuçlarla düşüşe geçti.

Kötü sonuçların devam etmesiyle birlikte Sergen Yalçın ile yolları ayrıldı ve takımın başına Önder Karaveli getirildi. Karaveli yönetiminde toparlanan Beşiktaş, yeniden zirveye göz dikti. Devre arası transfer dönemi ise boş geçildi.

Ara transferde yalnızca Gedson Fernandes ile gelecek sezon için anlaşan Beşiktaş, sessizliğini korudu. 

Golcü arayışları sürüyor

Sezon başında kiralanan Michy Batshuayi'den beklenen verimi alamayan siyah-beyazlılarda golcü arayışı sürüyor. Bu süreçte takımla en çok ismi geçen futbolcu Alexander Sörloth oldu.

Süper Lig'de Trabzonspor forması giydiği dönemde adından bolca söz ettiren Sörloth, Beşiktaş'ın gündemine girdi.

Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Sörloth ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ın yaz aylarında girişimlerini hızlandırması bekleniyor.

Çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlı takımın hücum hattına takviye için Kasımpaşa'dan Umut Bozok'u listesine aldığı iddia edildi.

Umut Bozok, bu sezon ligde 28 maça çıkarken 13 gol atıp 6 da asist yaptı.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum