Sörloth gerçeği ortaya çıktı!

Sezon başı Leipzig’e satılan Alexander Sörloth'un Türkiye’ye dönüş şartları ortaya çıktı. Transferde ismi Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılmaya başlanan Norveçli yıldız için Alman kulübü önce Trabzonspor’a danışmak zorunda...

Sörloth gerçeği ortaya çıktı!
22 Mayıs 2021 - 12:13
Trabzonspor'da sezon başı 2 milyonu bonus, toplam 22 milyon Euro bedelle Leipzig takımına satılan Alexander Sörloth için Bordo-Mavili kulübün çok sağlam bir kontrat yaptığı ortaya çıktı.

Sabah gazetesinin haberine göre; Türkiye'de ismi Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılmaya başlanan Norveçli forvetin satış sözleşmesinde, "Futbolcunun ileride Türkiye'ye transferi söz konusu olursa öncelik Trabzonspor'a aittir" maddesinin olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'a bilgi verilmesi şart

Leipzig, 25 yaşındaki oyuncuyu Türkiye'den bir takıma satmak ister veya bir takımla satışı ya da kiralanması için görüşme yaparsa Trabzonspor'a bilgi vermesi gerekiyor. 
Alman kulübü, oyuncuyu belirli bir bedel karşılığında Türk takımına göndermek isterse, aynı rakam üzerinden öncelikli satın alma hakkı yine bordo-mavililere ait olacak.

Bu arada Trabzonspor yönetim kurulunun gelecek sezon öncesi transfer tekliflerini değerlendirerek satışına sıcak baktığı Uğurcan Çakır ile ilgili her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Uğurcan Çakır, "Geçtiğimiz sezon da çok sayıda teklif almıştım. Ama bir an bile kulübümün çıkarları dışında hareket etmedim, etmeyeceğim de. Tabii ki Avrupa'ya gitmek istiyorum. Ama Trabzonspor'dan helallik almadan bir yere gitmem." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum