Sörloth'tan Fenerbahçe'ye mesaj

Alexander Sörloth ve Vedat Muriqi için temaslarını sürdüren Fenerbahçe, oyuncuların kulüplerinden haber bekliyor. Trabzonspor'un da istediği Sörloth'un, Kanarya'ya mesaj gönderdiği ve, "Leipzig beni gönderirse görüşebiliriz" dediği ifade edildi.

Sörloth'tan Fenerbahçe'ye mesaj
14 Temmuz 2021 - 10:29
Vitor Pereira yönetiminde yeni sezon çalışmalarına aralıksız devam eden Fenerbahçe'de bir yandan da transfer mesaisi sürüyor. Yönetim, mutlak şampiyonluk hedefiyle kadroyu güçlendirmek için tam gaz temaslarını sürdürüyor.

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe henüz santrfor konusunda somut adım atmadı. Bunun nedeni ise transfer listesinde yer alan Alexander Sörloth ve Vedat Muriqi için kulüplerinin vereceği kararın beklenmesi.

'Leipzig gönderirse görüşebiliriz'

Sörloth'la aracılar vasıtası ile temasa geçen Fenerbahçe yönetimi, "Leipzig beni gönderirse görüşebiliriz" cevabını aldı.

Ancak 25 yaşındaki oyuncunun Türkiye'ye dönmesi halinde öncelik yapılan anlaşmalar gereği eski kulübü Trabzonspor'da bulunuyor.

Bordo-mavililer, bir süredir hem Norveçli yıldız hem de Leipzig'le temas halinde.
Fenerbahçe ise Sörloth ve Vedat Muriqi'den birisini kiralık olarak kadrosuna katıp forvet transferini bitirmeyi hedefliyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum