''Sorumluluk bana ait''

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 5-0 kaybedilen Borussia Dortmund maçının ardından açıklamalarda bulundu.

''Sorumluluk bana ait''
08 Aralık 2021 - 01:24
Şampiyonlar Ligi grup aşamasına 5-0'lık Borussia Dortmund mağlubiyeti ile veda eden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonu konuştu.

Kötü bir Şampiyonlar Ligi macerası yaşadıklarını belirten Sergen Yalçın, ''Üzgünüz. Kötü bir Şampiyonlar Ligi geçirdik. 11'e 10 kaldıktan sonra çok daha zor oldu. Hafta sonunu düşünerek bazı oyuncuları dinlendirdik. Çok ders alacağımız, şapkamızı önümüze alıp düşüneceğimiz bir tablo yaşadık. Basit hatalar bu tip turnuvalarda cezalandırılır. İstemediğimiz şekilde bitirdik.'' sözlerini kullandı.

''Sezon başında söyleseler inanmazdık''

Kötü performansın kendisine ait olduğunu vurgulayan Yalçın, ''Sezon başında bunların olacağını söyleseler çok inanmazdık. İyi sonuçlar almıyoruz, ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bunun sorumlusu doğal olarak benim. Bizim de durumumuz çok iyi görünmüyor. Konuşulacak çok şey var ama şu anda bunları konuşmanın çok doğru olmadığını düşünüyorum. İşler iyi gitmezken bahane üretmeyi istemiyorum. Tüm sorumluluk bana ait.'' şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın, kısa süre içinde toparlanmak istediklerini söylerken ''Futbolda her şey insanın başına gelebiliyor. Bazen işler zorlaşıyor. Camia olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Şampiyonlar Ligi bizi psikolojik olarak etkiledi. İnşallah toparlanırız diye düşünüyorum.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum