Sosa oynadı Milan kaybetti

Fenerbahçe'nin talip olduğu Arjantinli Jose Sosa'nın ilk 11'de oynadığı maçta Milan, Napoli'ye boyun eğdi ve zirve yarışından uzaklaştı

Sosa oynadı Milan kaybetti
21 Ocak 2017 - 09:00

Fenerbahçe'nin talip olduğu Arjantinli Jose Sosa'nın ilk 11'de oynadığı maçta Milan, Napoli'ye boyun eğdi ve zirve yarışından uzaklaştı.

Serie A'da 21. Hafta'nın en önemli maçında Milan, Napoli'yi San Siro'da ağırladı. Konuk ekip karşılaşmadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak lider Juventus'u takibini sürdürdü.

İsmi Fenerbahçe'yle anılan Jose Sosa'nın ilk 11'de oynadığı mücadeleye Napoli çok hızlı başladı ve henüz ilk dakikalarda rakibi karşısında önemli bir üstünlük kurdu.

6. dakikada gelişen güzel bir kontratakta Mertens'in pasını ceza sahası içi sol çaprazdan sol ayağıyla kaleye yollayan Lorenzo Insigne ile Napoli, deplasmanda 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Milan bu golün şokunu atlatamadan, 9. dakikada kalesinde bir gol daha gördü. Sahanın en iyilerinden Mertens'in pasında dar açıdan kaleci Donnarumma'yı avlayan İspanyol Jose Callejon skoru 2-0 yaptı.

Devrenin son anlarında toparlanan Milan, 37. dakikada Kucka'nın attığı golle 2-!'i yakaladı.

Ancak ikinci yarıda yakaladığı seyrek şansları kullanamayan Milan maçtan 2-1 mağlup ayrıldı ve 37 puanla 5. sırada kaldı.

Napoli ise puanını 44'e yükseltti ve iki maç eksik 45 puanlı Juventus'u takibini sürdürdü.