Sosa, transfer ve şampiyonluk açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, canlı yayında Jose Sosa'nın geleceğiyle ilgili konuştu ve aynı zamanda Süper Lig'deki hedefleriyle ilgili kısa bir değerlendirme yaptı.

Sosa, transfer ve şampiyonluk açıklaması
03 Haziran 2020 - 14:40

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, canlı yayında hem Süper Lig'in kalan kısmı hem de transferin gündem maddesi Josa Sosa hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'e hazır olduklarını ve kaldıkları yerden devam etmek istediklerini dile getirdi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jose Sosa'nın durumuyla ilgili de konuşan Ağaoğlu, 'Bununla alakalı olarak süreç içinde gerek görsel medyada, gerek yazılı medyada çok açık ifade ettik. Kaptanımızla devam etmek istediğimizi söyledik. Jose Ernesto Sosa bizim için sadece bir futbolcu değil, bizimle beraber bu takımın ağırlığını omuzlamış biri. Özellikle son günlerde kaptanımızın eşi üstünden yapılan kirli bir kampanyaya şahit olduk. Bir kadına, anneye aşağılık bir haberlerin yapılması utanç verici bir şeydir. Kaptanımızın çocukları burada büyüyor. Sosa'yla birlikte yola çıktık, hedefe birlikte ulaşacağız. Geleceğe dair birtakım hedeflerimiz var, her gün yüz yüze yarım saat-1 saat konuşuyoruz. Sezon sonuna kadar konsantrasyonunu sürdürme hedefinde, bizim de ona saygı göstermemiz gerekiyor'  ifadelerini kullandı.

'Ne kadar mutlu olduğumu söylememe gerek yok'

Süper Lig'deki durumlarıyla ilgili de konuşan Ahmet Ağaoğlu, 'Şampiyonluk yolunda ilerlediğimiz süreçte bize operasyonlar yapılacağını biliyorduk zaten. Farklı odakların başlattığı algı operasyonlarına bizim taraftar grubumuzun alet olmaması lazım. Bizim tek odağımız kalan maçlarımız ve şampiyonluk olmalı. Trabzonspor olarak hiçbir sorunumuz yok, lige hazır durumdayız ve inşallah şampiyon olacağız'  dedi.

Ağaoğlu'ndan sonra kısa bir açıklama yapan Jose Sosa da Trabzonspor'da mutlu olduğunu belirtirken 'Başkanımız ile konuştum, lig bitene kadar bekleme kararımı ilettim ve beni anlayışla da karşıladı; 8 hafta var ve bunu bekleyeceğiz. İlerisi için de başka görevlerde de olabilir. Burada ne kadar mutlu olduğumu söylememe gerek yok'  şeklinde konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum