'Sözümü tutmaya çalışıyorum'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, BB Erzurumspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

'Sözümü tutmaya çalışıyorum'
24 Ekim 2020 - 21:56 - Güncelleme: 24 Ekim 2020 - 22:35
Süper Lig'de BB Erzurumspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalar yaptı.

Maçı değerlendiren Terim, "Erzurumspor maçları bir şeylerin başlangıcı oluyor, umarım bu da öyle olur. Bugün için 3 puan kritik bir süreçte önemliydi. Bu 3 puanla bir moral de bulduk açıkçası." dedi.

'Luyindama 'Ah' demediği için...'

Terim sözlerini, "Etebo'nun ikinci sarısından önce, Alanyalı 9 numaralı futbolcunun Luyindama'ya müdahalesi var. Tabii bizim Luyindama 'Ah' demediği için bir şey yok. Bizim 10'a 11'e göre daha fazla antrenman yapmamız gerekli demek ki" ifadeleriyle sürdürdü.

Falcao'nun kırmızı kartını da değerlendiren tecrübeli teknik adam, "Bugün arkadaşlarımızın bana ifade ettiği, televizyon ve bizim kendi çekimlerimize göre; pek iki sarı kartlık bir şey yok. Böyle basit şeylerden atılmamalı ama herhalde hakemler veya kurul 'Bu hayatında hiç atılmadı, biz bunu bir atalım rekor bizde olsun.' dedi." şeklinde konuştu.

Fatih Terim ayrılık sorusuna ise "Galatasaray taraftarına bir söz verdim ve bu sözü tutmaya çalışıyorum. Bundan sonra kimsenin ne arkasındayım ne de yanındayım" diye yanıt verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum