Sporting - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki dördüncü maçında Sporting ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Sporting - Beşiktaş muhtemel 11'ler
03 Kasım 2021 - 07:06 - Güncelleme: 04 Kasım 2021 - 01:52
UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının dördüncü maçında Sporting ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. 

Jose Alvalade'de oynanacak karşılaşmayı Rus hakem Sergei Karasaev yönetecek. Mücadele saat 23:00'ten itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Sporting: Adán, Inácio, Feddal, Coates, Nunes, Palhinha, Porro, Reis, Gonçalves, Sarabia, Paulinho

Beşiktaş: Ersin, Necip, Vida, Montero, Umut Meraş, Atiba, Souza, Alex Teixeira, Ghezzal, Kenan, Larin

Eksikler

Sporting: Tomas

Beşiktaş: Pjanic, Rosier, Batshuayi, Nkoudou

Henüz puanı yok

Şampiyonlar Ligi'nde ortaya koyduğu iyi oyunlara rağmen puan alamayan Beşiktaş, bu kez Portekiz'de siftah yapmayı hedefleyecek. İlk maçta Dortmund karşısında ilk 15 dakika baslı bir takım görüntüsü çizseler de sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrılmaktan kurtulamadılar.
 

İkinci mücadelede ise sakatlıkların normalden çok daha fazla olması sebebiyle Ajax galibiyeti kimse şaşırtmadı. Ancak Vodafone Park'ta oynanan Sporting karşılaşması, tartışmalara sebep oldu. Sporting'in duran toplardan bulduğu goller ve siyah-beyazlıların dağınık görüntüsü, taraftarlar için sürpriz oldu.

Beşiktaş'ın gruptan çıkması ya da UEFA Avrupa Ligi'nde yola devam etmesi için bu karşılaşmada puanlar alması şart görünüyor. Süper Lig'de de zirvenin 7 puan gerisine düşen Sergen Yalçın'ın öğrencilerinin nasıl bir reaksiyon göstereceği merakla bekleniyor.

Gruptaki umudunu sürdürme hedefinde

Sporting, geçen sezonki formunda olmamasına karşın ciddi bir toparlanma dönemine girdiler. Ajax'tan 5 yedikten sonra Borussia Dortmund'u oldukça zorlayan Portekiz ekibi, ligde de son 5 mücadeleyi kazanmayı başardı. Alınan seri galibiyetlerin ardından liginde zirvenin ortağı olan Sporting, Beşiktaş'ı da deplasmanda 4-1 mağlup ederek grupta iddiasını sürdürmüştü.

Beşiktaş ile Sporting, Avrupa kupaları tarihinde dördüncü kez karşılaşacak. İlk mücadele 1-1 biterken Portekiz'deki mücadeleyi Sporting 3-1'lik skorla kazanmıştı. Bu sezon oynanan karşılaşmada ise Sporting, sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum