''Sporting favori, bu durum normal''

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Sporting maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

''Sporting favori, bu durum normal''
02 Kasım 2021 - 20:50
Beşiktaş'ın Sporting ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Sergen Yalçın basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sakatlıklar nedeniyle ritimlerinin bozulduğunu belirten Yalçın, ''Oynadığımız takımlar güçlü takımlar ama biz de kendi ülkemizin son şampiyonuyuz. Şampiyonlar Ligi başka bir kulvar. Oynadığımız kulvarlardan en zoru ve önemlisi. Yaşadığımız sorunlar, sakatlıklar takımımızın ritmini bayağı bir bozdu. 2-3 maç arka arkaya aynı kadroyla bir türlü çıkamadık. Oyun ritmini yakalayamadık, bu da bizim için bazı sorunlar yarattı.'' diyerek sözlerine başladı.

''Bu grupta tüm maçlar zor''

Sporting deplasmanında kazanmayı hedeflediklerini söyleyen Sergen Yalçın, ''Önümüzde çok uzun bir süre var. Oyuncularımız yavaş yavaş önümüzdeki haftadan sonra geri dönecekler diye düşünüyorum. İletişimimiz iyi, hepimizin birbiriyle diyalogu gayet iyi ama bunu biraz daha çalışıp sonuca döndürmemiz gerek. 3 maç oynadık, 3 maçı kaybettik. Hedefimiz kazanmak. Daha risksiz, daha sağlam bir oyun oynayıp buradan istediğimiz sonuçla dönmek istiyoruz. Bu kolay mı, zor ama bu grupta oynanan bütün maçlar zor.'' dedi.

''Kornerlere mutlaka önlem alacağız''

Kadroda çok değişiklik olmayacağının altını çizen teknik direktör, ''Çok radikal değişiklik yapacak durumumuz yok. Yarın 5-6 oyuncumuz yine yok. Buna şükrediyoruz çünkü daha önceki maçta 12-13 tane oyuncumuz yoktu. Beklemediğimiz bir ortam oluştu sakatlıklar konusunda ama oyunun içinde bunlar var. Sporting'in favori olduğunu düşünüyorum, iç sahada oynuyorlar, İstanbul'da bize karşı kazandılar, favori olmaları gayet normal ama biz de eksiklerimiz olmasına rağmen güçlü bir takımız. İstanbul'da yediğimiz gollerin 3'ü kornerden. Korner bölümüne mutlaka önlem alacağız.'' diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum