Stefan Kuntz döneminde neler yaptık?

Ermenistan ve Hırvatistan maçlarında beklediğimiz performansın altında kalan A Milli Takımımız, Stefan Kuntz döneminde neler yaptı?

Stefan Kuntz döneminde neler yaptık?
29 Mart 2023 - 00:16
A Milli Takımımız, EURO2024 Elemeleri 2. maçında gruptaki en ciddi rakibi Hırvatistan'a 2-0 mağlup olurken beklentilerden uzak bir performans sergiledi.

Peki Ermenistan ve Hırvatistan maçlarında beklediğimiz performansın altında kalan A Milli Takımımız, Stefan Kuntz döneminde neler yaptı?

Faroe Adaları'na karşı 2-1 kaybettik

Şenol Güneş'in ardından göreve gelen Stefan Kuntz, A Milli Takım ile ilk olarak Dünya Kupası Elemeleri'nde boy gösterdi ancak takımımız Dünya Kupası'na katılamadı. Uluslar Ligi'nde ise çok zayıf bir grupta mücadele eden Türkiye, özellikle Faroe Adaları'na karşı aldığı yenilgiyle herkesi şaşırtmıştı.

Stefan Kuntz döneminde sadece 3 resmi maç kaybetmiş olmamıza rağmen, A Milli Takımımız saha içi performansı olarak beklentilerin çok altında kalmaya devam ediyor. Kazandığımız maçlar, Türkiye'nin seviyesinin çok altındaki rakiplere karşı olurkeni bu seviyelerde Faroe Adaları'na kaybetmemiz ve Lüksemburg ile berabere kalmış olmamız, taraflı tarafsız herkesi düşündürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum