Stefan Kuntz, takımdan umutlu

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Stefan Kuntz, takımdan umutlu
12 Kasım 2021 - 17:47
Dünya Kupası Eleme Grup maçlarında Cebelitarık ve Karadağ ile iki kritik maça çıkacak olan A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu.

Kuntz'un açıklamaları şu şekilde;

Üstümüzde bir baskı var ama bu baskının altına girmek benim kararımdı. Bu ekibi motive etmeye gerek yok. Bu oyuncular ülkeleri için oynamayı çok seviyorlar.

Takımda olmasını istediğimizi Ferdi’ya gösterdik. Biraz daha zamana ihtiyacı varsa ona saygı göstermek zorundayız. Forvetlerimi en güçlü hallerine getirip onlara en uygun pozisyonları hazırlamak benim görevim.

''Bir numaralı forvet Burak''

Burak, bizim 1 numaralı forvetimiz ama Serdar, Kenan ve Halil de gol atan oyuncular. Ayrıca gol atılamaması her zaman forvetlerden kaynaklanmıyor. Onlara çok şans yaratmak da önemli. 

''Süper Lig seviyesi için bir şey diyemem''

Siz bana sarılırsanız, ben de mutluluk hormonu salgılarım. Bu Türklere özel bir şey değil, Almanlar'da da var. Ben oyuncularıma çok yakınım ama çok da disiplinliyim. Doğrudan ve dürüstçe konuşurum. Benim yaklaşımım bu. Süper Lig'in seviyesi hakkında kesin bir şey söyleyemem. Avrupa'da oynayan takımlara bakınca mesela Galatasaray, Lokomotiv Moskova karşısında güçlü bir şekilde oynadı ama Süper Lig hakkında bir şey söyleyemem.

Kulüp takımıyla milli takım performansını birebir karşılaştıramazsınız. Milli takımda oyuncuların üstüne bir baskı da geliyor. Hakan Çalhanoğlu hem sahada hem saha kenarında herkese örnek olacak bir oyuncu. Onun gibi bir oyuncuya sahip olduğum için çok memnunum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum