Stefan Kuntz'un ilk sözleri!

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz, 3 yıllık sözleşme imzalarken açıklamalarda bulundu.

Stefan Kuntz'un ilk sözleri!
20 Eylül 2021 - 15:55
Alman teknik direktör Stefan Kuntz, A Milli Takım ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kuntz, ilk basın toplantısını gerçekleştirirken TFF Başkanı Nihat Özdemir, Kuntz için ''İnşallah Stefan Kuntz, Almanya için kayıp, Türkiye için ise bir kazanç olacaktır.'' dedi.

Stefan Kuntz, ''İlk söylemek istediğim şey Hamit Altıntop beni aradığında duyduğum gurur. Ünlü ve başarılı Türk teknik adamların ardından bu göreve geldiğim için gururluyum. Evime geri döndüm. Beşiktaş'ta inanılmaz 1 yıl geçirdim. Eşim hala 'Tek hatamız varsa, o da Türkiye'den erken ayrılmak' der.'' diyerek sözlerin başladı.

''Sergen Yalçın'ı görünce kahkaha attım''

Alman teknik direktör, Beşiktaş günleri hakkında da konuşurken ''Sergen Yalçın'ı kenarda teknik direktör olarak görünce kahkaha attım. Bu kadar başarılı olması karşısında sadece saygı duyuyorum. Rıza'yı, Metin'i, Şifo Mehmet'i hatırlıyorum. Recep ve Alpay'ı da hatırlıyorum. Alpay politikaya atılmış sanırım.'' ifadelerini kullandı.

Milli Takım hedeflerini anlatan Kuntz, ''Güç doluyum, pozitif enerji doluyum. Türk oyuncularının potansiyelini biliyorum. Bu oyunculara organizasyon ve bir yapı kazandıracağız. Öz güvenimizle yeniden Türk bayrağına bakarak başarılarımızı kutlayacağız.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum