Stefan Kuntz'un kadro açıklaması

Türkiye A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Portekiz ile oynanacak kritik maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Stefan Kuntz'un kadro açıklaması
21 Mart 2022 - 12:30
Türkiye'nin 2022 Dünya Kupası play-off eşleşmesinde Portekiz ile oynayacağı zorlu maç öncesi teknik direktör Stefan Kuntz, kadro hakkında konuştu.

Portekiz maçı hakkında konuşan Kuntz, ''Maça hazırız. Çok manşetlere çıkacak, iddialı mesajlar veren biri değilim. Ancak şunu söylemek istiyorum, Portekiz karşılaşmasında çok iyi performans ortaya koyacağız. Türk halkının gurur duyacağı, kazanma azmimizi göreceği, coşkuyla destekleyeceği bir performans ortaya koyacağımızı söylemek istiyorum.'' sözlerini kullandı.

Arda Güler mesajı

Fenerbahçe'de son haftalarda dikkat çeken Arda Güler hakkında da görüşlerini paylaşan Alman teknik direktör, ''Fenerbahçe'de 90 dakika oynadığı tek bir karşılaşma olmayan genç bir futbolcunun, rakibin Portekiz olduğu ve deplasmanda yapacağınız bir Dünya Kupası elemesi play-off maçının aday kadrosuna çağrılmasını beklemek çok anlamsız. Arda Güler gibi genç oyuncuların kendi yaş kategorilerinde bir final turnuvası görüp, Avrupa, dünya şampiyonalarına katılıp, kendi akranlarıyla performanslarını karşılaştırıp, ne kadar iyi olduklarını görmeleri çok önemli.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum