Stefan Kuntz'un ''yenilgi'' yanıtı!

A Milli Takım Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz, Ermenistan maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Stefan Kuntz'un ''yenilgi'' yanıtı!
25 Mart 2023 - 01:19
A Milli Takım Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz, EURO2024'te oynayacağımız kritik Ermenistan maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Bir basın mensubunun "Yarın kaybedebilirsiniz, ülkenize nasıl döneceksiniz?" sorusunu da yanıtlayan Kuntz, "O senaryoyu ben kafamda oynamıyorum" yanıtını verdi. 

İşte Stefan Kuntzın basın toplantısındaki sözleri;

"FIFA sıralamasına baktığınızda, orada bazı durumları görüyorsunuz. Oradan da sorunun cevabı biraz veriliyor. Ama biz sonuçta Almanya'ya gitmek istiyoruz."

"25 yaş ortalamasıyla da en genç takımlardan birisiyiz. Önemli olan aslında, bazı oyuncularımız önemli yaş gruplarının içinde. Ya futbol yaşında en iyi dönemlerini geçiriyorlar, ya da en iyi dönemlerini geçirmek üzereler. Bu zamanı doğru kullanırsak, böylelikle A Milli Takım'ın çok fayda göreceğini düşünüyoruz bu oyunculardan."

"Bireysel hataların da azalması gerekiyor. Aynı zamanda oyun içinde alışılagelmiş şeylerin sahaya yansıması bizim için önemli. Sizlerin de en güzel şekilde anlamanız gereken, biz yarın 8 adımlık bir yolculuğa çıkıyoruz. Yarın ilk adımı atıyoruz ve bunu sahaya yansıtmaları gerekiyor."

YORUMLAR

  • 0 Yorum