Stoch'tan sevgilerle

Fenerbahçe son hazırlık maçında Monaco ile 1-1 berabere kaldı

Stoch'tan sevgilerle
19 Temmuz 2017 - 21:27 - Güncelleme: 20 Temmuz 2017 - 00:42

Yeni sezon hazırlıklarını 11 Temmuz'dan beri İsviçre'nin Lozan kentinde sürdüren Fenerbahçe son hazırlık maçında Fransız rakibi Monaco ile 1-1 berabere kaldı.

Alper Futbol Festivali kapsamındaki karşılaşmaya, Volkan - Şener, Kjaer, Neustadter, Hasan Ali - Josef, Ozan, Alper - Dirar, van Persie, Valbuena onbiriyle başlayan Fenerbahçe yine hücumda çok etkili gözükmedi.

İlk yarıda Dirar, Valbuane, van Persie üçlüsüyle birkaç pozisyon üreten Fenerbahçe ikinci yarıda rakip kaleye gitmekte çok zorlandı.

Karşılaşmanın 53. dakikasında sağ kanattan Sidebe'nin yaptığı ortada Volkan boşa çıkınca Falcao topu kafayla kaleye gönderdi. Üst direkten geri dönen topu Lemar boş durumda filelerle buluşturdu ve Monaco'yu 1-0 öne geçirdi.

74. dakikada MBappe'nin gollük şutunu Volkan kurtardıktan sonra Fenerbahçe 5 oyuncu birden değiştirdi.

Aatıf, Stoch, Ahmethan, İsmail Köybaşı ve Salih oyuna girerken Alper, Hasan Ali, Valbuena, van Persie kenara geldiler.

76.dakikada Stoch'un çok etkili şutunu Monaco kalecisi Benaglio kornere çeldi.

79 .dakikada Fenerbahçe'nin golü geldi. Ahmethan'ın ceza alanına girerken düşürülmesiyle kazanılan frikiği Ozan pas olarak kullandı. Stoch gelen topu harika bir vuruşla doksandan Monaco ağlarına gönderdi.

Bir dakika sonra Dirar'ın harika pasıyla Stoch yine kaleciyle karşı karşıya kaldı. Slovak yıldızın vuruşunu Benaglio son anda çıkarmayı başardı.

88. dakikada Salih'le gelişen ataktan Ahmethan'ın harika kafa vuruşunu kaleci Benaglio son anda çıkardı. Dönen topta Salih'in vuruşu yine İsviçreli kalecide kaldı.

89. dakikada bu kez Dirar-Aatıf paslaşmalarının ardından Aatıf'ın şutu Benaglio'da kaldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Fenerbahçe daha diri bir futbol ortaya koyarken, Monaco ileri çıkmakta zorlandı ve maç 1-1 berabere sonuçlandı.

Sarı-lacivertli takım maçın ardından geç saatlerde İstanbul'a dönecek ve hazırlıklarını Samandıra Tesisleri'nde sürdürecek.

Fenerbahçe sezonun ilk resmi maçında 27 Temmuz Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda oynayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum