Süper Kupa'nın hakemi açıklandı!

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının hakemini açıkladı.

Süper Kupa'nın hakemi açıklandı!
04 Nisan 2024 - 15:34 - Güncelleme: 04 Nisan 2024 - 15:36
Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının hakemini de resmen açıkladı. Fenerbahçe'nin yabancı hakem isteğine rağmen Türkiye Futbol Federasyonu maçı hakem Volkan Bayarslan'ın yöneteceğini açıkladı.

İşte TFF'den yapılan açıklama:

"Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda 7 Nisan Pazar günü oynanacak ve saat 21.30'da başlayacak olan müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak."

Galatasaray tam kadro gidiyor

Ligde Hatayspor'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışına son sürat devam eden Galatasaray'da gözler şimdi, 7 Nisan Pazar günü Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa Finali'ne çevrildi.

Süper Kupa'ya U19 takımıyla çıkacağını açıklayan F.Bahçe'nin kararına göre hareket etmeyecek olan sarı-kırmızılı takım, tam kadro Şanlıurfa'ya gidecek.

Teknik direktör Okan Buruk, tüm hazırlıklarını bu şekilde yapıyor ve Florya'da kesinlikle rehavete izin vermiyor. Yönetim de Süper Kupa hazırlıklarına başladı ve 2 bin 500 adet ürünü içeren GS Store tırını Şanlıurfa'ya gönderdi. Çevre halkı, Galatasaray logolu ürünlere büyük ilgi gösterdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum