Süper Kupa öncesi detaylar

2023 Turkcell Süper Kupa Finali'nde Galatasaray ile Fenerbahçe 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'da karşılaşacak.

Süper Kupa öncesi detaylar
07 Nisan 2024 - 00:39
2023 Turkcell Süper Kupa Finali'nde Galatasaray ile Fenerbahçe Şanlıurfa'da karşı karşıya gelecek. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda saat 21:30'da başlayacak karşılaşmada ATV'den canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetecek. 

Fenerbahçe U19 takımı ile çıkacak

Fenerbahçe, başkan Ali Koç ve yönetimin aldığı kararla Süper Kupa maçına U19 takımı ile çıkacak. Trabzonspor maçında yaşanan olayların ardından Olanaüstü Genel Kurul Toplantısında tam yetki alan yönetim, federasyonun taleplerini kabul etmemesi üzerine böyle bir karara vardı. Fenerbahçe Başkan Verili Erol Bilecik yaptığı açıklamada bu mücadelenin 90 dakika sürmeyeceğini dile getirmişti. Fenerbahçe'nin sahaya 9 oyuncu ile çıkması ve daha sonra 3 oyununun sakatlık nedeniyle kenara gelmesi bekleniyor. Bu doğrultuda hakem kurallar gereği maçı Galatasaray lehine 3-0 tescil edecek.

Galatasaray tam kadro

Galatasaray cephesi ise maça normal şekilde hazırlandı. Teknik direktör Okan Buruk maçı oynamak istediklerini dile getirirken, sahaya ideal kadrolarıyla çıkacaklarını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum