Süper Lig 3. hafta iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bu hafta oynayacağı maçlarla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı.

Süper Lig 3. hafta iddaa tahminleri
22 Ağustos 2022 - 10:56 - Güncelleme: 22 Ağustos 2022 - 11:06
Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig'de 3. hafta oynanacak karşılaşmalarla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları için yaptığı iddaa tahminleri;
Fenerbahçe - Adana Demirspor

Haftanın en zevkli ve gollü geçmeye aday maçlarından biri pazartesi gecesi Kadıköy'de oynanacak.. Viyana deplasmanından iyi futbol ve iki gollü galibiyetle dönen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus yine rotasyonlu bir kadroyu sahaya sürecektir.

Austria maçının ikinci yarısında kas sakatlığı yaşayan King'in büyük ihtimalle kadroda yer almayacağı maçta iyileşen Joao Pedro, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş'ın da süre bulma ihtimali var.

Alacağı bir galibiyetle Beşiktaş'ı averajla da olsa geçip liderlik koltuğuna oturmayı hedefleyen sarı-lacivertli takım aynı zamanda bu sezon ligdeki ilk iç saha galibiyetini de almak istiyor.

Altay - Osayi, Gustavo Henrique, Szalai, Alioski - İsmail - Emre Mor, Lincoln, Ferdi - Valencia, Rossi dizilişiyle sahada yer almasını beklediğim Fenerbahçe'de başta Arao olmak üzere Arda, Serdar Dursun ve İrfan Can da ilk onbirde yer alabilirler.

Sezona Giresun deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan adana Demirspor iç sahadaki maçında da Sivasspor'u farklı mağlup etmiş ve iilk iki haftanın lideri olmuştu.

Montella yönetimindeki lacivert-mavili güney ekibinin özellikle forvet hattı çok çok hızlı oyunculardan kurulu.. Onyekuru, Balottelli, Akintola, Asambalonga dörtlüsünden üçü Kadıkjy'de sahada olacak.. Yeni transfer Artem Dzyuba'nın da yedek kulübesinde maça başlamasını bekliyorum.

Belhanda ve Gökhan İnler gibi iki önemli yıldızının çok büyük artıları olmasına karşın yaşları ve fiziksel durumları bazı maçlarda önemli dezavantaj yaratabiliyor..

Gollü maçlarla başlayan Süper Lig'de 3. Hafta'nın kapanış maçında bol pozisyon ve gol olması muhtemel..
Skor tahminim: 3-2
Hakem: Abdülkadir Bitigen 
Sakat ve cezalılar:
Fenerbahçe: Serdar Aziz, Nazım Sangare, Joshua King (Şüpheli)
Adana Demirspor: Sakat veya cezalı oyuncusu bulunmuyor.
 
Beşiktaş - Karagümrük

Alanya deplasmanında 3-0 üstünlüğünü koryamayan ve bunun faturasını MHK'ye ve karşılaşmanın hakemi Yasin Kol'a kesen Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael de ilk yarıda gol atan 3 oyuncusunu birden ikinci yarı başlarken oyundan alması ve uygulattığı çok katı savunma anlayışı yüzünden eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Sezon başında Yönetim'in isteğiyle 3 stoperli oyundan, 4'lü savunmaya dönüş yapan Fransız teknik adamın özellikle iç saha maçlarını kayıpsız atlatması hem kendisinin geleceği hem de Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı açısından oldukça önemli.

Rashid Ghezzal gibi 3 sezondur belki de takımın en kilit oyuncusu olan yıldız bir ismin yokluğunda siyah-beyazlı takımın Muleka ya da cezası biten Cenk Tosun'la maça başlamasını bekliyorum. İlk maçta Kartal Yılmaz'ı, Alanya karşısında Berkay Vardar'ı orta sahada enerji küpü olarak kullanmayı planlayan Ismael'in Karagümrük karşısında da Berkay'ı tercih edeceği düşüncesindeyim.

Ersin - Rosier, Necip, Saiss, Musuaka - Berkay, Gedson, Salih - N'Koudou, Weghorst, Muleka (Cenk Tosun) onbiriyle mücadele etmesini beklediğim Beşiktaş'ın taraftarı yine en büyük itici gücü olacaktır.

Sezona kulüp başkanı Süleyman Hurma'nın karamsar açıklamaları ve görevi bırakma sinyaliyle biraz da negatif giren Karagümrük ise iki sezondur büyük takımlara karşı oynadığı açık futbol ve zaman zaman aldığı sürpriz sonuçlarla dikkati çeken bir ekip.

Viviano, Biraschi, Borini, Ricci gibi İtalya Serie A'da mücadele etmiş oyuncuları, Caner, Diagne, Colin Kazım, Ahmed Musa gibi önemli oyuncuları ve Pirlo gibi Juventus'u yönetmiş teknik adamıyla Karagümrük'ün alacağı sonuçları açıkçası ben de merakle bekliyorum.

Savunma anlamında ilk kötü sinyalleri Alanyaspor karşısında veren ve ilk haftayı 4 gollü bir yenilgiyle kapatan kırmızı-siyahlı İstanbul ekibi geçen haftayı "bay" geçmişti.

Beşiktaş'ın zorlansa da, son bölümde de olsa kazanacağını düşündüğüm maçta hakem Arda Kardeşler de baskı altında olacak.

Sakat ve cezalılar:
Beşiktaş: Emrecan (Kırmızı kart cezalısı), Josef, Ghezzal, Wellinton, Atiba (sakat), Serdar Saatçi (Kadro dışı)
Karagümrük: Efe Tatlı (Sakat)
Skor tahminim: 2-1
Misli.com'dan bahis yapmak için tıklayın!
 
Ümraniyespor - Galatasaray

Süper Lig'de geride bıraktığımız iki hafta önemli sürprizleri de beraberinde getirdi.. Kuşkusuz oynanan 18 karşılaşma içinde en şaşırtıcı sonuç Galatasaray'ın evinde Giresunspor'a mağlup olmasıydı.

Hem Yönetim'in hem de teknik kadronun beklemediği bu sonuç taraftarı da şok etti..
Bu sonucun ve kaybedilen üç puanın izlerini silmek için Galatasaray Ümraniyespor maçını çok ciddiye alacak ve erken bir gol bulabilmek için var gücüyle baskı kuracaktır.

Okan Buruk yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar'ın bu karşılaşmaya; Muslera - Boey, Abdülkerim, Nelsson, Van Aanholt - Torreira - Yunus, Oliveria, Kerem - Mertens, Seferovic dizilişiyle çıkmasını ve ilk yarıda kendine avantaj sağlayacak golü bulmasını bekliyorum.

İlk hafta Kadıköy'de oynadığı açık futbol ve attığı 3 golle göz dolduran Ümraniyespor ise Antalyaspor karşısında tek golle yenilmişti.

Mütevazi kadrosuyla ligde kalma mücadelesi verecek olan ev sahip ekibin teknik direktörü Recep Uzar Fenerbahçe maçının etkili oyuncusu Yonathan Del Valle'yi geçtiğimiz hafta yedek bırakmış, yenik duruma düşünce sahaya sürmüştü.. Galatasaray karşısında güçlü kontraatklara ihtiyacı olan Ümraniyespor'da bu kez Venezuella'lı kanat oyuncusunun onbirde olacağı düşüncesindeyim..

Stad karmaşası yüzünden yine Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadelenin Galatasaray'a daha yakın olduğu ve Mertens - Seferovic ikilisinin bu maçta daha fazla gol pozisyonu bulacağı inancındayım.

Hakem: Ali Şansalan
Sakat ve cezalılar:
Ümraniyespor: Sakat veya cezalı oyuncusu yok
Galatasaray: Leo Dubois , Midtsjö Sakat)
Antalyaspor - Trabzonspor
Kopenhag deplasmanından 2-1'lik yenilgiyle dönen ve çarşamba akşamı rakibini devirip Şampiyonlar Ligi'ne girmenin hesaplarını yapan Trabzonspor ligde Antalya gibi zorlu bir deplasmana gidecek.

Hamsik ve Visca'nın sakatlıklarıyla ideal oyun düzeni bozulan Trabzonspor Bartra ve Bardhi gibi iki kaliteli oyuncunun katılımıyla yeni bir oyun sistemine doğru geçiş yapacak.
Sivasspor, İstanbulspor ve Hatayspor maçlarını peşpeşe gol yemeden kazanan bordo-mavili ekip Antalyaspor karşısında da savunmasının sağlamlığına ve oyun disiplinine güveniyor.

Cornelius, Trezeguet ve Bakasetas'la birlikte Abdülkadir'in de skora etki edebileceği maçta Uğurcan'a da önemli ölçüde iş düşecek.

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Galatasaray karşısında etkili oynayan, net pozisyonlarla birlikte, bir de penaltı atışından yararlanamayan Antalyaspor ise geçtiğimiz hafta deplasmanda Ümraniyespor'u Wright'ın golüyle yenerek moral bulmuştu..
Avrupa futbolunun tanınan yüzlerinden biri olan Nuri Şahin'in vizyonuyla iyi transferler yapan Akdeniz ekibi son şampiyon Trabzonspor'u mağlup ederek üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor.

Zevkli ve heyecanlı geçmesini beklediğim maçta çok fazla gol olacağını ve yenik duruma düşen tarafın maçı kazanabileceğini düşünmüyorum.

Hakem: Volkan Bayarslan
Sakat ve cezalılar:
Antalyaspor:
Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmuyor.
Trabzonspor: Marek Hamsik, Bruno Peres, Serkan Asan, Edin Visca

YORUMLAR

  • 0 Yorum