Süper Lig'de düşme ihtimalleri

Süper Lig'de son 2 haftaya girerken alt sıralar yine kaynıyor! Ateş hattında son durumu değerlendirdik.

Süper Lig'de düşme ihtimalleri
11 Mayıs 2021 - 01:47
FUTBOO | Süper Lig'de 4 takıma veda ediyoruz. Denizlispor'un küme düşmesi kesinleşti, ligden düşecek olan son 3 takım ise bu hafta sonuna kadar belli olacak. 

Son haftalarda alınan sonuçların ardından tablo biraz şekillenmeye başladı. Artık 6-7 takım risk taşımıyor, bu sayı düşmüş durumda. Tehlikeli bölgede 35 puanlı Gençlerbirliği, 37 puanlı Erzurumspor ve 38 puanlı Ankaragücü bulunuyor. Küme düşme hattının hemen üzerinde olsa da Kayserispor, 40 puanıyla hiç rahat değil.

Biraz mucize lazım

Gençlerbirliği ve Erzurumspor'un işinin hiç kolay olmadığını söyleyebiliriz. Erzurumspor'un son hafta maçı yok. Tek bir maçı kaldı ve kazanmaları da yeterli olmayabilir. İşler artık çok zor. Aynı şekilde Gençlerbirliği de öyle. Kalan iki maçını da kazanması gerekiyor ama bu bile yeterli olmayabilir. Çünkü Kayserispor'un da iki maçını kaybetmesini bekleyecekler.

Ankaragücü mü, Kayserispor mu?

Ankaragücü ve Kayserispor arasında ise müthiş bir yarış olacak gibi gözüküyor. Kayserispor son 2 haftaya 2 puan avantajla giriyor. Başakşehir ve Fenerbahçe ile oynayacaklar. Ankaragücü ise Kasımpaşa ve Alanyaspor ile karşılaşacak. Ankaragücü'nün maçlarını kazanması yeterli olmayabilir, Kayserispor'un puan kaybetmesini bekleyecekler ama Kayseri ekibinin de fikstürü oldukça zorlu. 

43 puanlı Antalyaspor ve Kasımpaşa da henüz kurtulabilmiş değil ama onlara da kalan 2 maçta 1 puan yeterli olacaktır. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum