Süper Lig'de ilk maç Başakşehir-Bursaspor arasında

Spor Toto Süper Lig'de 2017-18 İlhan Cavcav Sezonu bu gece Başakşehir ile Bursaspor arasında İstanbul'da oynanacak karşılaşma ile başlıyor. Peki Başakşehir-Bursaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de ilk maç Başakşehir-Bursaspor arasında
11 Ağustos 2017 - 18:48 - Güncelleme: 11 Ağustos 2017 - 19:05

Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 Sezonu'nun ilk maçında bu gece Başakşehir ile Bursaspor’ karşılaşıyor. 

Club Brugge'ü eleyerek Şampiyonlar Ligi play-off turuna yükselen ve Sevilla ile çok zorlu iki maç yapacak olan Medipol Başakşehir, yeni sezon öncesi transfer döneminde kadrosunu Chedjou, Elia, Tunay Torun, Gael Clichy, Mevlüt Erdinç, Gökhan İnler, Kerim Frei, Manuel da Costa ve Mert Günok ile güçlendirdi.

BAŞAKŞEHİR-BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşma 21.45'te başlayacak ve beIN SPORTS 1'den canlı olarak ekranlara gelecek. Karşılaşma aynı zamanda TRT Radyo 1'den de naklen yayınlanacak.

Karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk.

MUHTEMEL ONBİRLER

M.BAŞAKŞEHİR: Volkan - Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy - Emre, Mahmut - Visca, Mossoro, Elia - Adebayor

BURSASPOR: Harun - Barış, Ekong, Titi, Aziz Behich - Badu, Agu - Jorquera, Batalla, Stancu - Deniz

TRİBÜNLERİN DOLMASI BEKLENİYOR

Yeni sezona Fransız teknik adam Paul Le Guen yönetiminde nazırlanan Bursaspor ise stopere Ekong ve Titi, sağ bek Barış, orta sahaya Badu ve Agu, sol kanada ise Delarge’ı transfer etmişti. Zorlu karşılaşmada Bursa’ya ayrılan 600 kişilk bölüm dolu olacak. Ev sahibi Başakşehir taraftarının da maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

BAŞAKŞEHİR'DE ÜÇ EKSİK VAR

Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir’de, Bursaspor maçı öncesinde 3 eksik bulunuyor. Slovenya kampında antrenmanda sol ayak bileği kırılan ve ameliyat edilen Aurelien Chedjou ile sakatlıktan yeni kurtulan Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal, Bursaspor karşısında forma giyemeyecek.

AVCI: HAZIRIZ

medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sezonun açılış maçından galip ayrılmak istediklerini belirtip, “Geçen sezonu taçlandırmak için bu sezon da başarılı bir grafik çizmek istiyoruz. Bunun yolu da lige iyi başlamaktan geçiyor. İyi hazırlandık. Bursaspor’u yenmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

LE GUEN: ZORLU BİR RANDEVU OLACAK

Bursaspor’un teknik direktörü Paul Le Guen de, “Takımımla ilk lig maçıma çıkacağım. Zorlu bir randevu bizi bekliyor. Fakat iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hâlâ eksiklerimiz olsa da sahaya kazanmak için çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum