Süper Lig'de kaçırılmayacak 8 maç

Özlemle beklediğimiz Süper Lig'e kavuşma vakti geliyor. Peki ligin kaderini doğrudan etkileyecek maçlar hangisi? İşte burada...

Süper Lig'de kaçırılmayacak 8 maç
09 Haziran 2020 - 08:39 - Güncelleme: 12 Haziran 2020 - 19:31

FUTBOO Süper Lig'e 12 Haziran'da kavuşuyoruz. Temmuz sonuna kadar bizi oldukça çekişmeli maçlar bekliyor. Şampiyonluk yarışında ortada birçok aday var. Küme düşme hattında da işler karışık.

Takvimlerimiz 12 Haziran'ı gösterdikten sonra yarış başlıyor, nefesler tutuluyor. Ligin kaderini belirlemeye aday, asla kaçırılmaması gereken maçları derledik....

Başakşehir - Galatasaray

26 Haziran'da oynanacak maç, şampiyonluk yarışının kaderini değiştirecek kadar önem taşıyor. Kazanan takım büyük avantaj alır. Başakşehir'i bu maçtan sonra kolay bir fikstür bekliyor, beraberlik belki onlar için iyi sonuç olabilir ama geriden gelen Galatasaray'ın mutlak kazanması gereken bir karşılaşma.

Galatasaray - Trabzonspor

Süper Lig'in finali bu maç olabilir. Şampiyon olmak isteyen takımın mutlaka kazanması gereken bir maç. Galatasaray, bu maç öncesi Başakşehir ile karşılaşacak. O maçın sonucu derbinin önemini iki kat daha arttıracaktır. Trabzonspor için deplasmanda 1 puan kötü olmaz ama kazanmaları demek şampiyonluk yolunda dev bir adım olacaktır. En heyecanla beklenen maçların başında geliyor.

Beşiktaş - Fenerbahçe

Sondan bir önceki haftada dev derbi! İki takımın belki şampiyonluk iddiası olmayabilir ama Trabzonspor'un cezasını da göz önüne aldığımızda Avrupa Ligi, hatta Şampiyonlar Ligi'ne katılma için final niteliğinde bir maç. Temmuz'un ortasında oynanacak maçı kazanan takımın bir sonraki sezon Avrupa'ya kapak atma ihtimali oldukça yüksek.

Fenerbahçe - Sivasspor

Sivasspor, bu maça kadar iyi bir form grafiği yakalarsa Kadıköy'e çok başka amaçlarla gelebilir. Fenerbahçe için de aynı şeyleri söyleyebiliriz. Oldukça zorlu ve bir o kadar da seyir zevki yüksek bir maç bizleri bekliyor. Sondan 3. hafta oynanacak bu maçın telafisi pek olmayacaktır.

Alanyaspor - Trabzonspor

22 Haziran'da oynanacak maçta Trabzonspor'un korona sonrası nasıl olduğunu en net bu maçta göreceğiz. Alanyaspor için de 'Ya tamam ya devam' maçı olacak. Gollü olması daha şimdiden bekleniyor...

Çaykur Rizespor - Yeni Malatyaspor

Bu kez alt sıralara gidiyoruz. Ligde kalma adına final niteliğinde bir maç bizi bekliyor. Şu anda küme düşme potasının etrafında gezinen iki takımın sezon sonuna kadar işi kolay olmayacaktır. Sondan bir hafta önce ise iki takım kozlarını paylaşacak. Kazananın ligde kalacağı bir maç olabilir.

Alanyaspor - Galatasaray

Temmuz'ın başında Alanya sıcağında oynanacak bir maç... Ligin zirvesini şekillendirmeye aday bir karşılaşma. Alanya'daki maçlarda Galatasaray son yıllarda zorlanıyor. Eğer şampiyonluk isteniyorsa bu maçta galip gelmeliler. Alanyaspor'un da hedefleri var. Zevkli bir karşılaşma vaad ediyor.

Kayserispor - Trabzonspor

Ligin son haftası... Duruma göre ya biri düşecek ya biri şampiyon olacak. Herkes kendi canının derdinde. İki taraf için de son maç. O zamana kadar neler olur bilinmez ama şu anki puan durumu olursa sonucu oldukça tarihi olacak bir maç bizi bekliyor olabilir.


YORUMLAR

  • 0 Yorum