Süper Lig'de kritik hafta

Haftanın en önemli karşılaşmasında Fenerbahçe ile Galatasaray 14 Nisan Pazar günü saat 19:00'da Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecekler.

Süper Lig'de kritik hafta
10 Nisan 2019 - 16:54 - Güncelleme: 11 Nisan 2019 - 17:56

Spor Toto Süper Lig'in 28. Haftası birbirinden zorlu maçlara sahne olacak. Hem şampiyonluk hem UEFA Avrupa Ligi'ne katılma  hem de kümede kalma yolunda birbirinden zorlu 9 karşılaşma oynanacak.

Haftanın en önemli karşılaşmasında Fenerbahçe ile Galatasaray 14 Nisan Pazar günü saat 19:00'da Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecekler. Fenerbahçe bu derbiyi kazanarak hem 20 yıla yakın süredir devam eden rakibine iç sahada maç kaybetmeme özelliğini sürdürmek hem de kötü geçen sezon için taraftarına kendini affettirmek amacında olacak. 

Sarı-lacivertli takım aynı zamanda bu maçı kazanarak son 6 haftaya UEFA Avrupa Ligi mücadelesini de taşımak istiyor.

Lig ikincisi Galatasaray ise lider Medipol Başakşehir'in hata yapmasını beklerken Fenerbahçe'yi yenerek uzun süre bir özlemi gidermenin peşinde olacak. Sarı-kırmızılı takım iki stoperinin cezalı olması dolayısıyla savunmada değişik bir ikiliyle Kadıköy'e çıkacak.

Beşiktaş lider M.Başakşehir'i konuk ediyor

Haftanın bir başka önemli maçında ise Beşiktaş lider Medipol Başakşehir'i ağarlıyacak. 13 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma ilk üç sıra için büyük önem taşıyor.

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle ülkesine giden Ricardo Quaresma'nın bu maçta yer alması beklenmiyor.

Haftanın karşılaşmaları ve puan durumu şu şekilde:


YORUMLAR

  • 0 Yorum