Süper Lig'de zirve alev gibi

Süper Lig'de 32. hafta sona erdi ancak hala şampiyonun kim olacağı belirsizliğini koruyor. İşte son 2 haftaya girerken son durum...

Süper Lig'de zirve alev gibi
14 Temmuz 2020 - 09:32

FUTBOO | Başakşehir mi, Trabzonspor mu? Süper Lig'de 32 hafta geride kalırken 'Şampiyon kim?' sorusunun hala net bir yanıtı yok. Ligin 32. haftasında ilk iki sıradaki Başakşehir ve Trabzonspor haftayı puansız kapattı ve son 2 hafta kala Başakşehir 4 puan farkla liderliğini korudu.

Ligin zirvesi haftayı puansız kapattı

Medipol Başakşehir, Konyaspor deplasmanında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 4-3'lük yenilgiyle ayrıldı. Ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor ise şampiyonluk yarışındaki Trabzonspor'u sürpriz bir şekilde 2-1 mağlup etti. Trabzonspor haftayı 3 puanla kapatsa Başakşehir ile puan farkını 1'e indirecekti. Başakşehir kazansaydı, şampiyonluğunu ilan edecekti ancak bunların hiçbiri olmadı. Süper Lig'de 2 hafta kala şampiyonluk yarışı hala devam ediyor. Trabzonspor'un 4 puan önündeki Başakşehir, hafta sonu kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Üçüncü ve dördüncü sıra için adaylar

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı devam ederken, üçüncü ve dördüncü sıra için de heyecan sürüyor. Fenerbahçe'yi yenen Sivasspor ligde 57 puanla 3. sırada yer alıyor 56 puanla Beşiktaş dördüncü basamakta yer alıyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Alanyaspor ise haftayı puansız kapatarak Avrupa Ligi şanslarını zora sokmuş oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum