Süper Lig'de zirve için ''kritik'' hafta sonu!

Süper Lig'de zirve açısından kritik hafta sonunda Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor önemli maçlara çıkmaya hazırlanıyor.

Süper Lig'de zirve için ''kritik'' hafta sonu!
26 Şubat 2021 - 01:43 - Güncelleme: 26 Şubat 2021 - 01:49
Süper Lig’de zirve yarışında kritik bir haftaya giriliyor. 54 puanla lider Galatasaray’I  51’er puanla takip eden Beşiktaş ve Fenerbahçe, birbirinden önemli maçlara çıkacak.

Haftanın kritik maçı Trabzon’da

Haftanın en kritik maçında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Abdullah Avcı ile iyi bir hava yakalayan Trabzonspor, kazanması halinde puanını Fenerbahçe ile eşitleyecek.
Son 3 lig maçının 2’sini kaybeden Fenerbahçe adına da çok önemli bir maç olacak. Son dönemde oynanan oyun taraftarları ve camiayı memnun etmezken, teknik direktör Erol Bulut üzerinden de ciddi bir baskı var. Erol Bulut önderliğinde Fenerbahçe bu maçı kazanarak hem üzerindeki baskıyı atmak hem de şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Lider evinde hata yapmak istemiyor

Geçtiğimiz hafta Aytemiz Alanyaspor’u mağlup eden Galatasaray, kağıt üzerinde fikstür avantajına sahip. Sarı-kırmızılı takım bu hafta sahasında ligde kalma mücadelesi veren BB. Erzurumspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Beşiktaş’ın hedefi üst üste 3. galibiyet

Sergen Yalçın önderliğinde oynadığı futbolla beğeni toplayan Beşiktaş ise sahadaın Denizlispor’u konuk ediyor. Siyah-beyazlılar deplasmanda ligin en az puan toplayan ekiplerinden olan Denizlispor karşısında puan kaybı yaşamamak istiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum