Süper Lig'den iki talip!

Galatasaray'ın Avusturya kampına götürmediği Alexandru Cicaldau'ya Süper Lig'den iki takım talip oldu.

Süper Lig'den iki talip!
19 Temmuz 2023 - 15:07
Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanıyor. Bir taraftan takımı güçlendirmek için önemli transferlere imza atmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılı takımda ayrılacak oyuncuların durumu da büyük merak konusu...

6.5 milyon euro'ya gelmişti

Geçen sezon 6.5 milyon Euro'ya transfer edilen ve beklentilerin altında kalan Alexandru Cicaldau bu sezon başı kampına davet almış ancak Avusturya'ya götürülmemişti. Okan Buruk Rumen orta sahanın performansını yeterli bulmadığı için kadroya dahil etmemişti.

Başakşehir, Pendikspor istemedi

26 yaşındaki orta saha oyuncusunun ismi Başakşehir'le anıldı ancak Emre Belözoğlu'nun bu transfere sıcak bakmadığı gelen haberler arasında. Başakşehir dışında Pendikspor'a önerilen Rumen futbolcuyu teknik direktör Osman Özköylü'nün de istemediği belirtiliyor.

İki talip var!

Galatasaray'ın değer kaybetmemesi adına kiralamak istediği Alexandru Cicaldau'yu Süper Lig'den iki kulüp istiyor. Servet Çetin'in teknik direktörlüğünü yaptığı Sivasspor Rumen futbolcuyu 1 yıllığına kiralamak istiyor. Sivasspor gibi Konyaspor'da Cicaldau'ya kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Transfer olduğu ilk sezon Galatasaray formasıyla 40 maça çıkan Cicaldau 5 gol, 4 asistlik performans ortaya koymuştu. Geçtiğimiz sezon başı Okan Buruk Rumen futbolcunun performansından memnun kalmadığı için oyuncu Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ittihad Kalba takımına kiralanmıştı. Cicaldau burada 28 maçta forma giydi ve 4 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum