Süper Lig'den sürpriz talip!

Fenerbahçe'de bu sezon yeterince forma şansı bulamayan ve sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Serdar Dursun için Süper Lig ekipleri yarışa girdi.

Süper Lig'den sürpriz talip!
09 Mayıs 2023 - 14:35
12 Nisan'da Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen, görkemli bir kutlamayla önceki gün kupasına kavuşan Yılport Samsunspor artık gözünü tamamen Süper Lig'e çevirmiş durumda. Kırmızı-Beyazlılar'ın hocası Hüseyin Eroğlu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Hedefte Serdar Dursun var

Hem yerli hem de yabancı transferleri üzerine liste hazırlığında olan başarılı teknik adamın hedefindeki isim taraftarı heyecanlandıracak cinsten. Karadeniz ekibi, Fenerbahçe'den ayrılacağı konuşulan Serdar Dursun'u kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Lacivertli takımda süre bulamadığı için mutsuz olan ve yeni sezon için gelen teklifleri değerlendirmek isteyen deneyimli forvetle sezon biter bitmez masaya oturulacağı ifade edildi.

Anadolu'dan talibi çok

Adana Demirspor başta olmak üzere Süper Lig'den çok sayıda talibi olan Serdar'ın Samsunspor seçeneğine nasıl bir yanıt vereceği merak konusu olurken teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da Milli golcüyü kadrosunda görmeyi çok istediği bildirildi. Serdar Dursun'un Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

19 gol 9 asist

Şu ana kadar Kanarya'da 62 maçta oynayan Dursun, 19 gol, 9 asist üretti.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum