Süper Lig Denizlispor - Galatasaray maçıyla başlıyor

Denizli Atatürk Stadı'nda saat 20:30'da başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak olan karşılaşmanın hakemi Abdülkadir Bitigen.

Süper Lig Denizlispor - Galatasaray maçıyla başlıyor
16 Ağustos 2019 - 12:31 - Güncelleme: 16 Ağustos 2019 - 23:18

Süper Lig'de 2019-2020 Cemil Usta Sezonu bu akşam oynanacak Yukatel Denizlispor - Galatasaray maçıyla başlıyor.

Denizli Atatürk Stadı'nda saat 20:30'da başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak olan karşılaşmanın hakemi Abdülkadir Bitigen. Yardımcı hakemler ise Süleyman Özay ve Mustafa Savranlar. Dördüncü hakem olarak Atilla Karaoğlan görev yapacak. VAR hakemi ise Ali Palabıyık.

Galatasaray kadrosunu yeniledi

Geçtiğimiz hafta Akhisarspor'u yenerek Süper Kupa'yı müzesine taşıyan Galatasaray'da sakatlıkları nedeniyle; Feghouli, Şener Özbayraklı, Emre Akbaba ve Emre Taşdemir bu maçta forma giyemeyecekler. Sarı-kırmızılı takımın Yunan forveti Kostas Mitroglu da Denizli kafilesinde yer almadı.

Sarı-kırmızılı takımda cezalı durumda bulunan teknik direktör Fatih Terim ve yardımcısı Hasan şaş kulübedeki yerlerini alamayacaklar. Fatih Terim bel fıtığı ameliyatı olduğu için Galatasaray kafilesiyle birlikte Denizli'ye gitmedi.

Galatasaray yeni sezonda Ryan Babel, Şener Özbayraklı, Jean Micheal Seri, Jimmy Durmaz, Adem Büyük, Okan Kocuk, Emre Mor ve Steven Nzonzi'yi kadrosuna kattı.

Denizlispor'un kozu Rodallega

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Yukatel Denizlispor teknik direktör Yücel İldiz görevini sürdürüyor. Yeşil-siyahlı takım transfer dönemini oldukça hareketli geçirdi. Trabzonspor'dan Hugo Rodallega ile Olcay Şahan, Beşiktaş'tan Sedat Şahintürk, Kayserispor'dan Tiago Lopes ve Cristian Sapunaru, Palermo'dan Radoslaw Murawski, Sivasspor'dan Tolgahan Acar, Akhisarspor'dan Mustafa Yumlu ile Zeki Yavru, Reading'ten Modou Barrow, Beleneses'ten Bergdich gibi isimleri kadrosuna kattı.

Onbirler

Yukatel Denizlispor: Adam - Lopes, Oğuz, Sapunaru, Bergdich - Zeki, Murawski - Aissati, Recep, Barrow - Rodallega

Galatasaray: Muslera - Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo - Seri, Selçuk - Jimmy Durmaz, Belhanda, Babel - Diagne

İDDAA'nın favorisi Galatasaray

Karşılaşmanın İDDAA oranları şu şekilde. Galatasaray galibiyeti 1.55, Denizlispor galibiyeti 3.90, beraberlik 3.35.

YORUMLAR

  • 0 Yorum