Süper Lig şampiyonluk ihtimalleri

Süper Lig'de son 2 haftaya girilirken, son yılların en çekişmeli şampiyonluk yarışı da devam ediyor. Lider Beşiktaş ve takipçileri Fenerbahçe ile Galatasaray'ın şampiyonluk ihtimallerini değerlendirdik.

Süper Lig şampiyonluk ihtimalleri
11 Mayıs 2021 - 01:48
FUTBOO | Süper Lig'de sondan bir önceski hafta, heyecan dorukta! Son 2 haftaya girerken lider Beşiktaş ve takipçileri Fenerbahçe ile Galatasaray'ın da şampiyonluk şansları bulunuyor.

Peki Süper Lig'de son 2 haftanın şampiyonluk ihtimalleri neler? 

Beşiktaş, 11 Mayıs Salı günü sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u ağırlarken, Galatasaray deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş şampiyonluğunu ilan edebilir mi?

Sergen Yalçın önderliğinde Beşiktaş'ın şampiyon olabilmesi, 3 maçtan çıkacak sonuçlara bağlı. Siyah-beyazlılar son hafta öncesi sadece bir şekilde şampiyonluğunu ilan edebilir. Galatasaray ve Fenerbahçe bugün puan kaybeder, Beşiktaş da Fatih Karagümrük'ü nmağlup ederse, siyah-beyazlılar son maça kalmadan şampiyon olacak. Diğer sonuçlarda şampiyon son hafta belli olacak.

Lider değişebilir mi?

Bu hafta liderin değişme ihtimali de bulunuyor. Beşiktaş, Fatih Karagümrük'e mağlup olur, Fenerbahçe de Sivasspor'u yenerse son haftaya sarı-lacivertli ekip lider girecek. 

Galatasaray ikinci sıraya çıkabilir

Galatasaray, ikili averajda Beşiktaş'ın gerisinde olduğu bu hafta liderlik şansı bulunmuyor. Ancak Galatasaray kazanırsa, Fneerbahçe'nin puan kaybetmesi halinde ikinci sıraya yükselecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum