Survivor ne zaman başlıyor?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda şubat ayında yapacağını açıkladığı Survivor 2020 için tam tarih açıklamasında bulundu.

Survivor ne zaman başlıyor?
29 Ocak 2020 - 12:16

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda şubat ayında yapacağını açıkladığı Survivor 2020 için tam tarih açıklamasında bulundu. Survivor 2020'nin ne zaman başlayacağını duyuran Acun Ilıcalı, buna ilaveten katılacak olan yarışmacılar hakkında da bazı bilgiler verdi. Peki, Survivor 2020 ne zaman başlayacak?

İşte, Acun Ilıcalı'nın açıkladığı Survivor 2020 tarihi hakkında bazı bilgiler:

Survivor 2020'nin ne zaman başlayacağı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Eser Yenenler Show'un özel bölümüne katılan Acun Ilıcalı, Survivor'un 16 Şubat tarihinde başlayacağını açıkladı.

16 Şubat'ta TV8 ekranlarına gelecek olan Survivor, bu sezon ünlüler-gönüllüler konseptiyle gerçekleşecek.

SURVİVOR YARIŞMACILARI KİMLER OLACAK?

2020 Şubat ayında başlayacak Survivor'un yeni sezonda yarışmacılar arasında ilk belli olan isim ise Ersin Korkut oldu. Yarışmanın formatı bu yıl Ünlüler-Gönüllüler olarak iki takım halinde oynanacak. Geçtiğimiz yıl Türkiye-Yunanistan olarak iki farklı ülke yarışmacılarının performans sergilediği programda bu yıl Ünlüler ve Gönüllüler yarışacak.

Öte yandan Acun Ilıcalı, daha önce ‘Survivor'ın ilk şampiyonu Uğur Pektaş'ın yüzde 90 ihtimalle, 2020 kadrosunda yer alacağını söylemişti.

Gönüllüler kadrosu:


✅

Yasin Obuz

✅

Ceyhun jay uzun

✅

Makbule karabudak

✅

Evrim Keklik

✅

Cemal can Canseven

✅

Miro Erkaya

✅

Fatoş Günaydın

✅

Ardahan Özkanbaş

✅

Nisa Bölükbaşı

✅

Meryem Kasapoğlu

✅

Burak Yurdugör



MHK'DEN HAKEMLERE VAR, PENALTI VE KIRMIZI KARTLAR KONUSUNDA YENİ GÜNCELLEME...

YORUMLAR

  • 0 Yorum