Suudi Arabistan'ı reddetti

Inter'de forma giyen milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, sezon başında Suudi Arabistan'dan gelen teklifi reddettiğini açıkladı.

Suudi Arabistan'ı reddetti
05 Ocak 2024 - 00:41

Inter'de başarılı bir sezon geçiren milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, İtalyan basınına verdiği özel röportajda Suudi Arabistan'dan aldığı teklifi reddettiğini açıkladı.

Inter'de çok mutlu olduğunu ve kupa kazanmak istediğini söyleyen Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'dan gelen teklifle ilgili ''Suudi Arabistan'dan teklifler geldi ama geri çevirdim. Çünkü Inter'i çok seviyorum. Kulüp yönetimine teşekkür ediyorum. Çünkü ne düşündüğümü biliyorlar. Ben kalmak istiyordum. Teklifler geldiğinde 'Siz karar verin' dedim'' ifadelerini kullandı.

Serie A'daki şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan milli oyuncumuz ''Inter ile önemli bir kupa kazanmak istiyorum bu yıl. İtalya şampiyonluğu mu Şampiyonlar Ligi finali mi diye sorsanız ilkini tercih ederim. Juventus, dördüncülüğü hedeflediklerini mi söylüyor? Onların söylediklerine kulak asmıyorum ve zaten rakiplerimize de bakmıyorum, sadece bizi düşünüyorum'' dedi.

Hakan Çalhanoğlu bu sezon Inter formasıyla çıktığı 22 maçta 8 gol, 3 asistlik performansa imza attı.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum