'Takımıma yakıştıramadım' 

Süper Lig'de 31. haftada Rizespor'a 4-3 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maç sonunda açıklamalar yaptı.

'Takımıma yakıştıramadım' 
20 Mart 2021 - 01:55
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Çaykur Rizespor'a 4-3 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Terim, "Neredeyse maça 1-0 başladık. Yani hiç olacak bir pozisyon değil. 90 dakikayı analiz ettiğimizde bir takımın başına gelecek, hatta gelmeyecek her şeyle karşılaştık. Onun şokunu atlattıktan sonra oyunu kontrolümüz altına aldık. 1-0'ın üstünden kalkıp şahane 1 gol attık. Hatta bize olan bir duran topun arkasından Etebo, topu sürmek yerine Emre'ye oynasa 3'üncü golü bulacaktık." dedi.

'Kırılgan bir yapımız var'

Tecrübeli teknik adam sözlerini "1 metre dışarıda, hakem direkt penaltıyı gösterdi. O kadar emin ki. İlk defa 3 büyük takımın maçını yönetiyor sanırım, MHK da hep bizde deniyor böyle ilkleri. Muhakkak ki futbol öngörülebilir bir şey değil. Rakibin pozisyonu ve tehditi yokken, çok iyi oynuyorken, böyle gol yediğiniz zaman oyuncular da bunun altından kalkabilecek değil, ben de olsam moralim bozulur ve altından kalkamayabilirim. Kırılgan bir yapımız var." ifadeleriyle sürdürdü.

'Olmadık bir yerde kaybettik'

Şampiyonluk yarışını da değerlendiren Terim, "Olmadık bir yerde kaybettik. Çok üzgünüm. Takımıma hiç yakıştıramadım. Muhakkak ki şampiyonluk yarışına etki eder. Çok maç var ama büyük bir avantajı kaçırıyorsun. Birçok kredimizi, avantajımızı kaçırdığımız gibi, tehlikeli sularda yüzmek zorunda kalabiliriz. Muhakkak ki şampiyonluk yarışına etki eder. Çok maç var ama büyük bir avantajı kaçırıyorsun. Birçok kredimizi, avantajımızı kaçırdığımız gibi, tehlikeli sularda yüzmek zorunda kalabiliriz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum