''Takımın bütün kimyasını bozdu''

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe gündemini değerlendirirken, İsmail Kartal'ı oyuncu seçimleri nedeniyle eleştirdi.

''Takımın bütün kimyasını bozdu''
26 Şubat 2024 - 16:58

Spor yazarı ve yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe gündemini ve sarı-lacivertli ekibin şampiyonluk yarışını değerlendirdi. Hafta sonu ligde Kasımpaşa’yı mağlup eden Fenerbahçe’yi, Vole’nin Youtube kanalında değerlendiren Serdar Ali Çelikler, taraftarın artık İsmail Kartal’a güveninin kalmadığını da belirtti.

Serdar Ali Çelikler, takımın kimyasının yeni transferlerle bozulduğunu iddia ederken ''Fenerbahçe iyi değil. İyi gitmiyor. Kötü oynuyorlar. Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüyü göreceğiz. 60 dakikalar çöpe atılıyor. Fenerbahçe’nin ciddi sorunları var. En büyük sorunu devre arası transferleriyle takımın ahenginin bozulmuş olması. Takım kimyası bozuldu. Krunic denen futbolcu oynayacak diye, Krunic Kartal, takımın bütün kimyası bozuldu'' ifadelerini kullandı.

''İsmail Kartal'a güven kalmadı''

Taraftarın İsmail Kartal'a olan güveninin azaldığını söyleyen Serdar Ali Çelikler ''Çağlar’a belli ki söz verilmiş oynaması için. Çağlar oynayacak diye hem Çağlar, hem Djiku hem de Oosterwolde bozuldu. Ferdi de bozuldu. Mert Müldür de bozuldu. İrfan Can 4 hafta yok, adele problemi yine. Müthiş bir ekip var. Fenerbahçe taraftarının İsmail Kartal’a güveni sıfır. Yüzde 70’i güvenmiyor. Biz şampiyon olursak bu hocaya rağmen oluruz diyorlar. Bu bahsettiğim yüzde 70’lik grup bugünkü penaltının da doğru olmadığını düşünüyor'' dedi.

''Bir yerde takılırsın''

Fenerbahçe'nin kötü gidişatının en büyük sebeplerinden biri olarak Krunic'i gösteren tecrübeli spor yazarı ''Bu böyle gitmez, bir yerde takılırsın. Bugün havlu atmasan, yarın atarsın böyle giderse. Fenerbahçe’ye Krunic’in gelmesiyle takım kimyası bozuldu. Takımın kötü gidişindeki ortak nokta Krunic'' ifadelerini kullandı.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum