Talisca'dan Eyüpspor'a ziyaret

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca kardeşini Eyüpspor altyapısına yazdırırken Eyüp belediye Başkanı Remzi Aydın'la da bir proje üzerine konuştu.

Talisca'dan Eyüpspor'a ziyaret
11 Ağustos 2017 - 14:51

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ı ziyaret etti.
 
Ziyarette Talisca’nın Brezilya'da kurduğu futbol takımı ile Eyüpspor'un bir dostluk maçı yapması hakkında konuşulduğu öğrenildi.
 
Beşiktaş'te geçtiğimiz sezon çok başarılı bir sezon geçiren Talisca, Brezilya'da 19 yaşındaki gençlerden kurduğu futbol takımının Ekim ayı içinde İstanbul'a getirerek Eyüpspor'la bir dostluk ve hazırlık maçı yapmak istediğini belirtti. Konuyla ilgili Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da kendisine gereken desteği vereceğini belirtti.
 
Eyüpspor Kulüp Başkanı Recep Kızıltepe ve Talisca’nın Beşiktaş'ın alt yapısında oynaması için kontrat imzalayan 18 yaşındaki kardeşi Sousa’nın da katıldığı ziyarette Başkan Aydın Beşiktaşlı futbolcuya Eyüp Sultan ile ilgili bilgi de verdi.

Başkan Remzi Aydın Eyüp'ün çok tarihi öneme sahip bir ilçe olduğunu belirterek, adeta İstanbul'un kalbi olan bu semtin yaklaşık 500 yıllık bir yerleşim merkezi olduğunu da dile getirdi.
 
"HUZURU BULMAK İÇİN EYÜP SULTAN'A GEL"
 
Başkan Remzi Aydın Brezilyalı yıldıza “Eyüp her zaman ilgi odağı olan bir yerleşim merkezi. Biz de Eyüp Sultan'ın bu manevi atmosferinin korunması için özel bir çaba sarf ediyoruz” diyerek sakin bir ortamda kafasını dinlemek istediği zaman Eyüp Sultan'ı ziyaret etmesi tavsiyesinde bulundu.
 
Eyüp'e ilk defa geldiğini söyleyen Anderson Talisca ise, Eyüp'ün çok güzel bir semt olduğunu, Eyüp Sultan'da olmaktan çok keyif aldığını söyledi. Brezilya'nın Bahia kentinde doğduğunu, futbolu sokaklarda öğrendiğini ve bir gün birilerinin kendisini keşfettiğini anlatan Talisca futbola böyle başladığını ve en iyi futbolun sokak futbolu olduğunu sözlerine ekledi.
 
Kendisine Başkan Aydın'ın da iyi bir futbolcu olduğu söylenen Beşiktaşlı yıldız; “Bir gün birlikte futbol oynayalım” yanıtını verdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum