Talisca gidiyor Carrillo geliyor

O Jogo gazetesi, internet sitesinden Beşiktaş’ın yıldızı Anderson Talisca’nın Manchester United ile anlaştığını ve Brezilyalı yıldızın gitmesi halinde siyah-beyazlıların Benfica’dan Andre Carrillo’yu transfer edeceğini yazdı.

Talisca gidiyor Carrillo geliyor
20 Haziran 2017 - 11:26

Beşiktaş’ta kiralık olarak oynadığı geçen sezon çıktığı 33 resmi maçta 17 gol ve 6 asistle siyah-beyazlı takımın başarılarına büyük katkıda bulunan Anderson Talisca’dan kötü haber geldi.

Beşiktaş’ın geçen sezon başında Benfica’dan kiraladığı ve bu sezon sonunda da kiralık sözleşmesini 2017-2018 sezonunun sonuna kadar uzattığı Brezilyalı yıldız Manchester United yolunda hızla ilerliyor.

“MOURINHO İSTEDİ, TALISCA ANLAŞTI”

Portekiz’de yayınlanan günlük spor gazetesi O Jogo’nun internet sitesinde, teknik direktör Jose Mourinho’nun ilgilendiği Talisca’nın Premier Lig ekibi ile anlaştığı yazıldı. O Jogo, Brezilyalı futbolcunun Manchester United’a transfer olması halinde Beşiktaş’ın Benfica’dan Andre Carrillo’yu alacağını yazdı.




Profesyonel futbol kariyerine Portekiz’de başlayan Andre Carrillo, 5 sezon Sporting Lizbon forması giydikten sonra 2016-2017 sezonunda Benfica’ya transfer oldu. 26 yaşındaki forvetin, Benfica ile 30 Haziran 2021 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

BENFICA’DA ŞAMPİYONLUK YAŞADI

2016-2017 sezonunda Portekiz Ligi’nde şampiyon olan Benfica’nın formasını 31 resmi maçta giyen Perulu futbolcu 3 gol ve 1 asisti bulunuyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum