Talisca için karar verildi

Bonservisi Benfica'da bulunan ve kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen Talisca için Portekiz kulübü kararını verdi. Benfica, Brezilyalı oyuncunun gelecek yaz döneminde satacak.

Talisca için karar verildi
16 Eylül 2017 - 13:10

Portekiz devi, geçtiğimiz sezon iki yıllığına kiraladığı ve hala Beşiktaş formasını giyen Talisca için satma kararı verdi.

Portekiz basınında yer alan haberlere göre, geçtiğimiz sezon Talisca'nın “Benfica maaşımı ödemedi” açıklamalarından sonra başlayan gerginlik ve yıldız oyuncunun sezon başında Portekiz ekibine dönmek istememesi Brezilyalı ile kulübü arasındaki ipleri tamamen kopardı.

Benfica, Anderson Talisca'yı iyi bir fiyata satabilmek için menajeri görevlendirdi. 

BONSERVİSİ ÇOK YÜKSEK

Portekiz'de yıllık 300 bin euro maaş kazanan Talisca'nın Beşiktaş'ta kazandığı 1 milyon euro nedeniyle İstanbul'da çok mutlu olduğu iddia edildi. 

İki yıllık kiralama için de Benfica'ya 5 milyon euro ödeyen siyah beyazlıların da Brezilyalı yıldızın bonservisini almak için istekli olduğu ancak oyuncunun 20 milyon euro'luk serbest kalma maddesinin ödenmesinin şu an için mümkün olmadığı kaydedildi. 

ORMAN PAZARLIĞA OTURACAK

23 yaşında olan ve Avrupa'nın devlerinin radarına takılan Talisca'nın bonservisini almak isteyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Benfica ile sıkı bir pazarlığa girecek. Siyah beyazlılar, Portekiz kulübünün dışında yıldız oyuncu ile de masaya oturacak. 

Bu arada Beşiktaş ve Benfica sezon başında Talisca'nın ödemesinde yaşanan bir problem nedeniyle karşı karşıya gelmişti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum