Talisca'nın maaşına zam

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, adı Manchester United ile anılan Brezilyalı futbolcunun 1.6 milyon Euro olan yıllık ücretini 2 milyon Euro’ya çıkarıyor.

Talisca'nın maaşına zam
18 Haziran 2017 - 17:57 - Güncelleme: 18 Haziran 2017 - 18:02

Beşiktaş’ta kiralık olarak oynadığı geçen sezon şampiyonluğa büyük katkıda bulunan, kulübü Benfica’nın 25 milyon Euro bonservis bedeli ile satmayı istediği Anderson Talisca’da ilginç bir gelişme yaşandı.
Beşiktaş yönetimi, kiralık sözleşmesini bir sezon daha uzattığı Brezilyalı futbolcunun maaşına zam yapma kararı aldı.
 
Portekiz'in Benfica takımından kiralık olarak Beşiktaş’ transfer olduğu geçen sezon sezon 1.6 milyon Euro yıllık maaşla oynayan 23 yaşındaki futbolcunun aldığı ücreti beğenmediği ve bu durumu yönetime ilettiği biliniyordu.
 
Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte konuyu masaya yatıran Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın, Talisca’nın gelecek sezon alacağı yıllık ücreti 2 milyon Euro’ya yükseltme kararı aldığı belirtildi.
 
Bu gelişmelerin ardından, Talisca’nın menajerinin salı günü İstanbul’a gelerek sözleşmenin yenilenmesi için Beşiktaş yönetimiyle masaya oturacağı ifade edildi.
 
Manchester United'a transferi iddiaları ille gündemde olan Brezilyalı yıldızı elinden kaçırmak istemeyen Beşiktaş yönetiminin görüşmede esnek olacağı, alınan haberler arasında.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum