Talisca'nın yeni takımı belli oluyor

Futbol kariyerine Çin'de devam eden Anderson Talisca, Al-Hilal ile transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

Talisca'nın yeni takımı belli oluyor
11 Mayıs 2021 - 01:49 - Güncelleme: 11 Mayıs 2021 - 01:51
Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenerek izlediği Anderson Talisca kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Çin Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolculara 3 milyon euro maaş sınırı getirmesinin ardından yıldız isimler daha iyi kontratlar aramaya başladı. Bunlardan biri olan Brezilyalı yıldızın yeni rotası Suudi Arabistan olabilir.

Giovinco'nun yerine Talisca

Goal'ün Arapça edisyonundan Ahmed Afifi'nin verdiği bilgilere göre; Al Hilal kulübü yetkilileri yıldız oyuncu ve menajeriyle bir araya geldi. Suudi kulübü, Talisca'dan Çin ekibi Guangzhou Evergrande ile sözleşmesini sonlandırmasını isterken iki yıllık da sözleşme teklif etti.

Al Hilal, Brezilyalı oyuncuyu Aralık 2021'de takımdan ayrılacak olan İtalyan yıldız Sebastian Gionvinco'nun yerine transfer etmek istiyor.

Goal'ün Arapça edisyonundan Dina Jarkas'ın verdiği bilgilere göre ise Talisca ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Guangzhou Evergrande bonservis bedeli olarak 6 milyon euro istiyor. Al Hilal'in şu an için teklifi ise 5 milyon euro civarında. (Goal)

YORUMLAR

  • 0 Yorum