Tamer Tuna resmen Göztepe'de

Bu sezon Süper Lig’e çıkarak 14 yıllık özlemi dindiren Göztepe, Yılmaz Vural’dan boşalan teknik direktörlük görevine Tamer Tuna’yı getirdi.

Tamer Tuna resmen Göztepe'de
22 Haziran 2017 - 14:18 - Güncelleme: 22 Haziran 2017 - 15:10

Eskişehirspor’u play off maçlarında penaltılarla yenerek 14 yıl sonra yeniden Süper Lig’e çıkan İzmir’in sarı-kırmızılı takımı, yeni teknik direktörü Tamer Tuna’ya imzayı attırdı. 

İmza töreninde konuşan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, “Bizim için en az riskli hocanın, bize yakışan ismin Tamer Hoca olduğunu düşündük” dedi. 

Sepil, “Tamer Hoca sağ olsun Göztepe'de çalışmak istediğini, kendisinin kariyeri için doğru bir adım olacağını söyledi. Bu sene ve daha uzun vadeli A takım kurgusu üzerine konuştuk, düşüncelerimiz birbiriyle örtüştü” diye konuştu. 

"YABANCI DÜŞÜNMEDİM"

Göztepe Başkanı Sepil, Süper Lig'den 14 yıldır uzakta olduklarını hatırlatarak, “Yabancı hocayı düşünmedim, bu ilerde Göztepe'de yabancı hocalar çalışmayacak değil. Futbolda verilerin çok önemli olduğuna inanıyorum. Tamer Hocamızın en önemli özelliği bu. Şenol Güneş'in yardımcısı olarak Beşiktaş tecrübesi yaşadı. Kişilik olarak birçok referans aldık, bizim için uyumlu olduğunu gördük. Bizim için en az riskli hocanın, bize yakışan ismin Tamer Hoca olduğunu düşündük." değerlendirmesinde bulundu.

"HUZURLUYUM"

Tamer Tuna ise  Göztepe'de olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, “Umarım ki bütün hedefleri gerçekleştirmek adına öncesinde bu yıl kalıcı olma adına, sonrasında tüm geniş vadedeki planlarımızı gerçekleştirme adına inançları, prensipleri, değerleri olan bir kulüpte olmaktan sonsuz mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum. Geçen yıl başarıyı sağlayan Yılmaz Hocaya, ekibine ve tüm oyunculara burada olmamızı sağladıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Göztepe'de olmaktan çok mutlu ve huzurluyum” ifadesini kullandı

YARDIMCILAR BELLİ OLDU

Tuna'nın yardımcılıklarını Tahsin Tam, Mehmet Ak, Can Göçer yapacak. Kaleci antrenörü Suat Arıcan'ın yanı sıra kondisyoner Stefano Marone ve analiz antrenörleri Can Yolgörmez ve Hakan Özgür de teknik ekipte yer alacak.



YORUMLAR

  • 0 Yorum